Марсоходът Opportunity изпрати от Марс снимка на живо същество или робот!

На снимката, направена от панорамната камера на марсохода Opportunity (Pancam) в района на кратера Endeavour в периода от 7 юни до 19 юни 2017 г., можете да видите невероятни неща – жив обект, движещ се по повърхността!

Ако увеличите снимката, можете ясно да видите в долната и част непознато същество с много необичайна форма. Тялото му е удължено и заострено в двата края, има четири странични издатини, и най-важното е, че се движи!

Следата, оставена от съществото

Следите, оставени от това създание на повърхността на Марс, се виждат ясно. При това следите показват, че съществото не ходи в буквалния смисъл на думата, използвайки своите „крака“, а с помощта им се търкаля по повърхността, оставяйки ясна, характерна за такова движение следа!

Следа от завоя и съществото

И забележете, че за да направи завой под прав ъгъл, това същество (механизъм?), се обръща по оста си, оставяйки кръгла следа от този завой, и след това се придвижва в друга посока.

https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia21723-16b.jpg

Размерите на създанието (механизъм?) са малки, но следите, оставени от него, както и формата му, не оставят никакво съмнение, че това не е камък, а движещ се жив или механичен обект!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Скот Уоринг: „Curiosity“ e заснел на Марс „живо същество с очи“!

Известният тайвански уфолог, конспиролог и виртуален археолог Скот Уоринг твърди, че е напълно убеден в съществуването на живот на Червената планета. Според популярния изследовател, новата му невероятна находка хвърля светлина… Continue reading „Скот Уоринг: „Curiosity“ e заснел на Марс „живо същество с очи“!“

Дали тези невероятни снимки доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)

Преди известно време НАСА съобщи, че нейните роботи, намиращи се на Марс, категорично са установили, че на планетата има метан. Според биолози, метанът е сериозно доказателство за това, че там,… Continue reading „Дали тези невероятни снимки доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)“

Мистерии: Ровърът Curiosiity засне на Марс блестяща левитираща полусфера (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *