Непознато : Светлините на невидим обект се появиха в небето над Минесота (видео)

Преди няколко дни жителите и гостите на американския град Stillwater в Минесота станаха случайни свидетели на поразително явление.

Късно вечерта в небето над града се е появил огромен пръстен, състоящ се от много светещи сфери. Поразените от видяното свидетели са заснели тази аномалия на видеото.

Когато загадъчните кадри се появиха в Интернет, много уфолози се запознаха с тях и заключиха, че това е невидим НЛО, който кръжи над Земята. Твърди се, че самият неидентифициран обект е бил скрит от човешките очи с невидим камуфлаж, но е излъчвал  светлини, видими за наблюдателите.

Някои скептици предположиха, че това е само светлина на прожектори в облаците, но тяхната теория не е потвърдена. Първо, се оказа, че подобни инсталации с проектори в Stillwater никога не е имало .

На второ място, очевидци, които изчакали изчезването на НЛО, съобщават, че е отлетял встрани, а не нагоре.

Според експерти, това може да бъде или извънземен апарат, или въздушен съд, много сходен с огнен пръстенообразен „НЛО“, който на 10 септември са видели жителите на калифорнийски град Окснард, или апарат, тайно създаден от нашата цивилизация.

В крайна сметка терминът „НЛО“ въобще не е синоним, а хипероним за за понятието „летяща чиния“. Много уфолози са убедени, че огромното мнозинство от неидентифицирани летящи обекти са тайно създадени от военни и други правителствени структури.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Ескадрила НЛО е заснета в небето над Синсинати, САЩ (видео)

Група от НЛО са забелязани в небето над Синсинати, САЩ и според очевидци тези обекти не просто са висели в небето, а  са създавали различни геометрични фигури. Синсинати е град… Continue reading „Ескадрила НЛО е заснета в небето над Синсинати, САЩ (видео)“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *