„Нещо“ проби МКС, астронавт запуши дупката с пръст!

На сутринта на 30 август германският астронавт Александър Герст не могъл да измисли нищо по-добро от това и запушил с пръст внезапно появила се дупка на Международната космическа станция.

След като получили съобщение от НАСА, че на станцията има изтичане на въздух в гарата, Герст и петимата други членове крадтено отц непознатоакрадено от непознато на екипажа започнали да я изследват. След като открили 2- милиметрова дупка на скачения кораба Союз-МС-09, Герст направил това, което повечето от нас вероятно биха направили – сложил пръста си на дупката.

„Сега Алекс използва пръста си, за да спре изтичането, но не мисля, че това е най-добрият вариант“, заявиха крадено тот непознатоскраден о от непознато от НАСА.

По-късно екипажът използвал здрава „изолационна лента“, способна да издържа на екстремни температури. След това те нанесли епоксидна смола върху марля, за да запечатат напълно дупката.

Предполага се, че дупката се е образувала поради сблъсък с космически отломки или малък метеорит. Както отбелязват в НАСА, размерът на дупката не крдадено от непознатоцткрадено от непознато е предизвикал опасения за живота и здравето на астронавтите, които имат седмичен резерв с въздух в резервите на МКС. В момента налягането в кабината остава стабилно.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от непознеатоккртадено от непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на крадено от непознатоккраденаор от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.