Огромен мост е заснет на Луната

Вечерта на 19 септември тази година, австралийският специалист в областта на физическите науки Тара Андерсън от Университета на Южен Куинсланд, правела снимки на Луната и изведнъж получила много необичайна и тайнствена снимка.

На нея се вижда непонятна структура с колосални размери, дълга няколкостотин километра. Този обект определено не може да бъде кратер, тъй като видимо се издига над повърхността на Луната и добре се откроява на фона на тъмната и страна.

Астрономите обаче твърдят, че навярно става дума за Rainbow Bay – голям ударен кратер, който се намира в северозападната част на лунното Море на дъждовете и е запълнен със застинала базалтова лава.

Много уфолози и обикновени потребители на интернет категорично не са съгласни с това становище.

Някои от тях са на мнение, че това е мост или някаква неизвестна структура, издигната на естествения спътник на Земята от извънземните.

Според други, това е огромно змиеподобно същество, което е излязло в момента на снимката на повърхността на небесното тяло.

Трети считат, че на Луната е станал някакъв катаклизъм.

Четвърти предполагат, че Луната е холограма в нашата матрична система, в която за кратко се е появил бъг.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?“

Американските астронавти са открили на Луната градове и съоръжения на извънземните (видео)

Мегалитни постройки са разпръснати по цялата Земя, но и досега никой не знае кой ги е построил. Може би не тук трябва да се търси отговор, а на Луната? През… Continue reading „Американските астронавти са открили на Луната градове и съоръжения на извънземните (видео)“

MARS ANOMALIES and BEYOND: Астронавтите са заснели на Луната десетки изкуствени структури! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *