„Тръбите на Апокалипсиса“ прозвучаха от небето едновременно в три страни по света! (видео)

През август тази година в три различни града по света – Мюнхен, Германия, Малайзия – Джорджтаун и в американския Далас – от небето са звучали оглушителни мистериозни звуци, подобни на някакво фантастично тръбене, смесено с рева на неизвестно животно.

Инцидентите са се е случили през нощта и са привлекли вниманието на много изплашени очевидци. Като включите видеоклиповете по-долу, ще чуете този странен зловещ шум с ушите си.

„Тръбите на Апокалипсиса“, както го наричат някои специалисти, все по-често се чуват в различни части на света през последните години, и никой не може да се определи причината за тези звуци.

Изразяват се хипотези за шум на влакове, заводи, движението на тектоничните плочи и дори звуци от слонове, но никоя от тях не може да бъде потвърдена. Ревът се чува най-често през нощта, в радиус от десетки километри, като многобройните свидетели твърдят, че идват направо от небето.

Много религиозни текстове казват, че преди края на света ангелите ще тръбят с тръбите си,  предупреждавайки  грешниците за Деня на Страшния съд. Ето защо много хора, които се изправят пред това явление, вярват, че то има божествено естество.

Въпреки че „Тръбите на апокалипсиса“ се чуват по цял свят в продължение на почти десетилетие, Армагедон все не идва. Разбира се, делата на Господа са далеч не единствената версия, която се опитва да обясни необичайните феномени.

Така някои са убедени, че шумът е причинен от някакво гигантско чудовище, събудило се преди няколко години в Световния океан. Според други хора това е дело на представители на извънземни цивилизации, чиито кораби постоянно посещават нашата планета.

Ако се вярва на трети, става дума за звукови вибрации, предизвиквани от налагането на една реалност върху друга. И накрая, четвърти считат, че това са бъгове в така наречената „Матрица“, в която се предполага, че живее цялото човечество.

Видео от Мюнхен:

Видео от Джорджтаун:

Видео от Далас:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Уфологът Джордж Греъм намери истински извънземен град на Луната! (видео)

Известният конспиролог, виртуален археолог и уфолог Джордж Греъм, основател  на популярния YouTube канал «Streetcap1», е забелязал поредната аномалия на снимка на естествения спътник на нашата планета. Този път изследователят  съобщава,… Continue reading „Уфологът Джордж Греъм намери истински извънземен град на Луната! (видео)“

 

Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система. За първи път той е забелязан преди… Continue reading „Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част“

Странният обект на лунната повърхност е извънземен робот? (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *