Уфологът Скот Уоринг откри на Марс „древна амфора“ (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи, че докато разглеждал на 26 август снимки на Червената планета, направени през 2014 г. от робот на НАСА, неочаквано открил на една от снимките „древна амфора“.

За да бъдем по-прецизни, находката на изследователя по-скоро прилича на голяма керамична ваза без дръжки, т.е. не е съвсем амфора. Независимо от това тайнственият обект всъщност подозрително прилича на нещо създадено от човека, Например на 2 000-годишен римски съд за съхранение на вино. И това не може да не изненадва.

Уоринг счита, че американската Национална космическа агенция специално обезцветява снимките от Марс за да заличи разликата от обикновените камъни от артефактите. Защото всъщност Червената планета със сигурност прилича на земна пясъчна пустиня и има много цветове, освен оранжев има и сив и кафяв цвят.

Освен това според тайванеца, служителите на НАСА умишлено дискредитират уфолозите и виртуалните археолози, наричайки тези открития илюзии, зрителни измами и измислици.

Така продължава голямото скриване от обществото на истинското състояние на нещата в космоса. Защо? Никой не знае …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Дали тези невероятни снимки доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)

Преди известно време НАСА съобщи, че нейните роботи, намиращи се на Марс, категорично са установили, че на планетата има метан. Според биолози, метанът е сериозно доказателство за това, че там,… Continue reading „Дали тези невероятни снимки доказват, че на Марс е имало и има живот ? (видео)“

 

Мистерии: Ровърът Curiosiity засне на Марс блестяща левитираща полусфера (видео)

Популярният ентусиаст и „космически детектив“ Джордж Греъм, който е най-известен в YouTube   като „Streetcap1“, съобщи за поредното си невероятно откритие на Червената планета. Уфологът отбелязва, че  това откритие е… Continue reading „Мистерии: Ровърът Curiosiity засне на Марс блестяща левитираща полусфера (видео)“

Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *