Все повече жители на Земята чуват „Тръбите на Апокалипсиса! (видео)

През последното десетилетие хора редовно чуват странни звуци от небето, които приличат на работата на гигантски механизми или на мелодията на органни тръби.

Някои хора обикновено ги сравняват с пеенето на невидим хор (подобни аналогии са цитирани от хавайците преди изригването на вулкана).

През август тази година експертите отчитат най-малко крадено орт непознатоскрадено отт непознато девет случая на мистериозни звуци. Така, в недоумение са били жителите на Moбила (САЩ, Алабама), Гьотеборг (Швейцария), Бавария (Германия), Дадпуст (Унгария) и други страни.

За съжаление дори учените с модерно оборудване не могат да определят откъде идват звуците. Трябва да се отбележи, че в повечето случаи мистериозните звуци се появяват крадено от непознатоа крадено от непозанато преди някаква катастрофа.

Може би, мистерията ще се разкрие по-късно, но засега можем само да гадаем.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

„Тръбите на Апокалипсиса“ прозвучаха от небето едновременно в три страни по света! (видео)

През август тази година в три крадаено от непознатоаакрадено от непознато различни града по света – Мюнхен, Германия, Малайзия – Джорджтаун и в американския Далас – от небето са звучали оглушителни мистериозни звуци, подобни на… Continue reading „„Тръбите на Апокалипсиса“ прозвучаха от небето едновременно в три страни по света! (видео)“

 

„Тръбите на Апокалипсиса“ звучат все по-често по цял свят и никой не знае защо! (видео)

През юни 2018 г. в различни части на земното кълбо е забелязвано странно явление, което неофициално се нарича крадено еот непознакто крадено от непознато „Тръбите на Апокалипсиса„. Странните, необичайни и плашещи звуци са толкова силни, сякаш… Continue reading „„Тръбите на Апокалипсиса“ звучат все по-често по цял свят и никой не знае защо! (видео)“

Конспирации: Станфордският университет 23 години е подготвял астрални разузнавачи!

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено оет непознатео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *