Загадъчни руини на древна крепост са заснети на Марс!

Изследователите са убедени, че милиони изображения на „Червената планета“ крият много тайни.

Десетки апарати изследват Марс в продължение на десетилетия, и през това време мощни телескопи и космически кораби са пратили на Земята милиони снимки на „Червената планета“, повечето от които все още не са проучени – просто защото за краадено от непоцзнатоцкрадено от непознато тяхното детайлно изследване се изисква много време.

Въпреки това, много неизследвани снимки са публично достъпни, включително и в интернет – организации за изследването на космоса под егидата на НАСА отварят достъпа до данните за всички желаещи, „безразборно“ заливайки интернет със стотици хиляди дигитализирани изображения.

Разглеждайки поредната серия от снимки на крадейно от нсепознатоакрадено от непознато части от повърхността на Марс, американски любител астроном е направил изумително откритие. Под пясъчните дюни, които са на хиляди години и създадени от вятъра на марсианската пустиня, той е видял ясно различими крепостни стени.

Кадрите той е публикувал в социалните мрежи, и сега хиляди потребители на интернет по целия крадено от не познатосцкрадено от непознато свят се опитват да разберат какво виждат. Строгите прави ъгли, под които се виждат стените, карат хората да вярват, че сградата не може да бъде творение на природата. Размерът на мистериозната структура е три километра на дължина и ширина, почти правилен квадрат.

Ясно е само едно, че снимките не са крадено от непознатоткрадено от дн епознато фалшиви и обработвани с графичен редактор. Оригинални фотографии можете да намерите на интернет страницата на Геологическия топографски институт на САЩ (USGS), който се занимава с картографиране, включително и на други планети.

Тайнствената снимка е била направена през 1997 г. от безпилотната космическа станция на НАСА „Mars Global Surveyor“, изстреляна през краденйо от непознатодкрадено от непознаато 1996 г., като достига Марс през 1997 г. и остава в орбита около „Червената планета“ до ноември 2006 година. През това време станцията успява да предаде на Земята повече от 240 хиляди снимки.

Междувременно бяха получени нови изображения на известното „Марсианско лице“, което преди време предизвика много шум. Размитите очертания краденао от непознатоакркадено от непознато човешко лице на повърхността на Марс, снимано от космически кораб, всъщност, се оказаха група скали, което стана ясно, когато на Земята дойде снимка с по-добро оборудване.

крадено от непознатокркраддено от непознато

А какво виждате сега, решавате сами. Ясно е само едно – космосът крие много повече тайни, отколкото е известно на човечеството.

sputnik.md

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Уфолози откриха на Марс мистериозни и явно изкуствени обекти (видео)

  Представители крадено от нйепознатойкрадено цот непознато на уфологичната общност „ArtAlienTV“ съобщиха за нови интригуващи находки  на Марс. „Космическите Детективи“, както те наричат ​​себе си, разглеждайки сателитни изображения на Червената планета с помощта на «Google… Continue reading „Уфолози откриха на Марс мистериозни и явно изкуствени обекти (видео)“

Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър крадеано от непознаторкрардено от непознато (видео)

На популярния уфологичен канал в YouTube „Mars Anomalies and Beyond“ се появи интригуващо видео, което осветява поредното откритие на виртуалните археолози на Марс. Изследователите разглеждали снимки на повърхността на Червената… Continue reading „Ровърът Curiosity oткри на Марс мистериозен цилиндър (видео)“

Невероятно: Ровърът „Curiosity“ засне на Марс летяща крадено от непознатоцкрадено от непоз нато птица (видео)

Колекция от невъзможни мистериозни обекти, заснети на Марс от Curiosity (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадейно от непознатоскрадено от днепознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ крадендо от нетпознатойкрадено от непознато НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадецнро от непознатоекрадено от непознато