Конспирации: Защо са замаскирани Мостове, пътища и антени в Антарктида? (видео)

Още една странна и мистериозна структура се появи на картите на Google Earth, които отразяват района на Земя Кралица Мод в Антарктида.

На пръв поглед това, което виждаме, изглежда като дълъг мост или широк път. Това може да бъде и сянката на нещо много високо, като например кула или много крадено от непознатойкрадено от непозрнсато висока антена.

Но това не само е странно, но и загадъчно, тъй като мястото с този загадъчен и противоречив  обект е умишлено скрито и боядисано в бяло.

Дори и да не е „мост“, умишленото скриване на този участък показва, че има нещо, което хората не трябва да знаят.

Вижте и крадецно от непознато красдено от непознато видеоклипа, където са дадени координатите, за да видите двете области, които споменахме:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

крадено от непознаторткрадаено от непознато

Извънземни микроорганизми са открити в Антарктида

Учени от Австралия и Нова Зеландия са открили два нови вида бактерии, които, както преди се смяташе, не могат да съществуват на Земята. Изследването е публикувано в „Nature“, съобщава Daily… Continue reading „Извънземни микроорганизми са открити в Антарктида“

Уфолози откриха в Антарктида крадено от нецпозанатоакрадено от непознато 12- етажен извънземен кораб (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатойкрадено рот непознрато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които крадено от непознаткоркрадено еот непознато има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.