Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

Тези звуци са записани от Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA) на САЩ и условно са разделени от учените в 2 групи

Първата група включва :

Upsweep

Неизвестният звук е записан в екваториалните води през 1991 г. от лабораторията за изследване на морската среда в Тихия океан, използвайки крадено от непознато йкраденсо от непознато системата за запис SOSUS. W

Звукът се различава от тези, които могат да произвеждат морските течения, и неговият произход е неизвестен. Звукът се появява през пролетта и есента. Източникът е разположен приблизително на координати 54 ° S 140 ° W. Всяка година звукът се чува все по-слабо.

Whistle

Звукът крадено от непознатойкрадено от днепоз нато е записан на 7 юли 1997 г. с автономен хидрофон. Източникът и произходът на звука не е определен.

А ето и примери от втората група …

Bloop


Изключително мощен звук с ултраниска честота, записан от Националната океанска и атмосферна администрация през 1997 г. в екваториалната част на Тихия океан. краденйоц от непознатоккрадено от непознато Предполага се, че това нещо се е появило в резултат на сътресения на ледени полета при сблъсъка им и свиването им, топене на лед в морето и отчупване на блокове лед от ледниците.

Julia


Звук, записан на 1 март 1999 г. Източникът му най-вероятно е бил айсберг, който се краденот от непознатоцкрадено оте непознато намирал близо до Антарктика около пролива Брансфилд. Звукът се e чувал през цялата екваториална част на Тихи океан.

Slow Down


Източникът на звук, записан на 19 май 1997 г., също се счита за заседнал айсберг или движение на лед в Антарктида. Звукът е продължил около 7 минути.

Train


крадено от непознаатоакрадено от непознеато Звукът е записан на 5 март 1997 г., а за негов виновник се счита айсберг някъде в Ross sea.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознартойкрадено от непознаток

Още по темата:

Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат

Изследователи съобщават, че през последните 27 години от дъното на океана се носят мистериозни звуци от неизвестен произход. За първи път тези сигнали са засечени  през 1991 г. После звуците… Continue краденао от непознатоккрадено от непознатое reading „Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат“

Странните звуци от небето все по-често плашат хората по цял свят. Какво всъщност е това? (видео)

Странните звуци от небето все по-често плашат хората. През май те бяха чути в Калифорния, Минесота и Саутхемптън крадено от непознатоккрадено йот непозтнато (Великобритания). Тайнствените звуци от небето продължават да плашат и объркват хората по… Continue reading

 

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непоцзнатоакрадено от непозснато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *