Мистериите на Земята: 6 звука с необясним произход (видео)

Тези звуци са записани от Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA) на САЩ и условно са разделени от учените в 2 групи

Първата група включва :

Upsweep

Неизвестният звук е записан в екваториалните води през 1991 г. от лабораторията за изследване на морската среда в Тихия океан, използвайки крадено от непознатоакцрардено от непознато системата за запис SOSUS. W

Звукът се различава от тези, които могат да произвеждат морските течения, и неговият произход е неизвестен. Звукът се появява през пролетта и есента. Източникът е разположен приблизително на координати 54 ° S 140 ° W. Всяка година звукът се чува все по-слабо.

Whistle

Звукът крадено от йнепознаторкрадено от непознатро е записан на 7 юли 1997 г. с автономен хидрофон. Източникът и произходът на звука не е определен.

А ето и примери от втората група …

Bloop


Изключително мощен звук с ултраниска честота, записан от Националната океанска и атмосферна администрация през 1997 г. в екваториалната част на Тихия океан. крадсенцо от непознатоакрадено от непознато Предполага се, че това нещо се е появило в резултат на сътресения на ледени полета при сблъсъка им и свиването им, топене на лед в морето и отчупване на блокове лед от ледниците.

Julia


Звук, записан на 1 март 1999 г. Източникът му най-вероятно е бил айсберг, който се крадено отт непознаторкрадено от непоз нато намирал близо до Антарктика около пролива Брансфилд. Звукът се e чувал през цялата екваториална част на Тихи океан.

Slow Down


Източникът на звук, записан на 19 май 1997 г., също се счита за заседнал айсберг или движение на лед в Антарктида. Звукът е продължил около 7 минути.

Train


краденко от непознаатоккрадено от непознато Звукът е записан на 5 март 1997 г., а за негов виновник се счита айсберг някъде в Ross sea.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All крадено от непознатоакраденсо оат непознато rights reserved!

Още по темата:

Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат

Изследователи съобщават, че през последните 27 години от дъното на океана се носят мистериозни звуци от неизвестен произход. За първи път тези сигнали са засечени  през 1991 г. После крадено ота непознатодкратдено от непознато звуците… Continue reading „Анормални звуци от дъното на океана вече 27 години издава мистериозен апарат“

Странните звуци от небето все по-често плашат хората по цял свят. Какво всъщност е това? (видео)

Странните звуци от небето все по-често плашат хората. През май те бяха чути в Калифорния, Минесота крадено от непознатодкцрадено от непцознато и Саутхемптън (Великобритания). Тайнствените звуци от небето продължават да плашат и объркват хората по… Continue reading

 

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено оте тнепознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено крадено цот непознактоцкрадено от непознато безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.