Невероятният правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха от НАСА (видео)

Наскоро в интернет се появи невероятна снимка, направена на 16 октомври тази година в близост до шелфовия ледник  Ларсен. На сензационната снимка се вижда напълно плосък правоъгълен айсберг с огромни размери.

Редица потребители в мрежата, да не кажем почти всички, предположиха, че снимката е фалшива. Няма как леден блок, който краденос от непцознатоцкрадено от непознато се движи из океана, да изглежда толкова гладък,  правилен и сюрреалистичен, за да бъде създаден от природата.

Сега тази история получи неочаквано продължение. Изненадващо, автентичността на снимката беше потвърдена от служителите на Националната космическа агенция на САЩ.

Мистериозният Ледник, който изглежда като правоъгълна плоча, много изненадал учените от НАСА, които крадено ота непознатоцкраденсо от непознато изучават Антарктида. Според Джеръми Харбек, един от авторите на находката, той никога преди не е виждал толкова необичайни айсберги.

Ортодоксалните учени обаче, както не е трудно да се досетите, не бързат да обявят, че невероятна буца лед е създадена от представители на извънземна цивилизация или от някой, който притежава фантастични крадено от нтепознато крадено от непознатсо технологии.

Или, че се е появил тук или от паралелно измерение, или дори от друго време. Някои уебпотребители предполагат, че в бъдеще човечеството ще трябва да създава изкуствени айсберги в океаните за да ограничи глобалното затопляне.

Възможно е такива изкуствени ледници да имат точно формата на правоъгълни паралелепипеди.

крааде но от непознатойкрадено от непознато

Така че може би те вече се създават някъде? Например, в друго пространство или в друго време? ..

http://esoreiter.ru

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights крадено от непознатосакрадено от непоезнато reserved!

Още по темата:

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция крадено от непознатдоркрадено от непознаето на няколко извънземни раси?“

Конспирации: Защо са замаскирани Мостове, пътища и антени в Антарктида? (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от неепознато крадено от непознато крадено от непознатойкраденко цот непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено краденйо от непознатоскрадено от непознатйо за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадсено от непознатоткрадено оет непознато