Невероятният правоъгълен айсберг се оказа абсолютно реален, потвърдиха от НАСА (видео)

Наскоро в интернет се появи невероятна снимка, направена на 16 октомври тази година в близост до шелфовия ледник  Ларсен. На сензационната снимка се вижда напълно плосък правоъгълен айсберг с огромни размери.

Редица потребители в мрежата, да не кажем почти всички, предположиха, че снимката е фалшива. Няма как леден блок, който крадено от непозанатоакрадено от днепознато се движи из океана, да изглежда толкова гладък,  правилен и сюрреалистичен, за да бъде създаден от природата.

Сега тази история получи неочаквано продължение. Изненадващо, автентичността на снимката беше потвърдена от служителите на Националната космическа агенция на САЩ.

Мистериозният Ледник, който изглежда като правоъгълна плоча, много изненадал учените от НАСА, които крадтено от н епознатоскрадено от непознато изучават Антарктида. Според Джеръми Харбек, един от авторите на находката, той никога преди не е виждал толкова необичайни айсберги.

Ортодоксалните учени обаче, както не е трудно да се досетите, не бързат да обявят, че невероятна буца лед е създадена от представители на извънземна цивилизация или от някой, който притежава фантастични крадено от непознакторкрадено тот непознато технологии.

Или, че се е появил тук или от паралелно измерение, или дори от друго време. Някои уебпотребители предполагат, че в бъдеще човечеството ще трябва да създава изкуствени айсберги в океаните за да ограничи глобалното затопляне.

Възможно е такива изкуствени ледници да имат точно формата на правоъгълни паралелепипеди.

крадено от непознатоткрад ено от непознаато

Така че може би те вече се създават някъде? Например, в друго пространство или в друго време? ..

http://esoreiter.ru

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights краденто от непознатоаксрадено от непознато reserved!

Още по темата:

Луната – Космическа станция на няколко извънземни раси?

Някои учени не изключват присъствието извънземен разум на Луната. Когато астронавтите за пръв път стъпиха на повърхността на Луната, те, разбира се, не намериха там лунни жители. Но хората от… Continue reading „Луната – Космическа станция крадено от непозна то крадено от неапознато на няколко извънземни раси?“

Конспирации: Защо са замаскирани Мостове, пътища и антени в Антарктида? (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадеанцо от непознатоакрадено от непознато крадено от непознатотккрадено от непрознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено крадено от непотзнатодкраденой от непознато за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от непознатоскрадейно от не познато