Огромна загадъчна конструкция се появи до МКС (видео)

Това не е първият случай, когато в близост или на известно разстояние от МКС, се виждат и заснемат от камерите на станцията мистериозни обекти.

Но …
Като правило това са недетайлизирани снимки и видеоклипове с ярки обекти или някакви неясни силуети, висящи или движещи се покрай станцията, появяващи се или крадено от непознато крадено от рнепоз нато изчезващи.

Този път обаче обектът се вижда много добре. Можете дори да го разгледате в подробности.

Какво е това, можем само да предполагаме …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

„Нещо“ проби МКС, астронавт запуши дупката с пръст!

На сутринта на 30 август крадено от снепознартоцкрадено от непознато германският астронавт Александър Герст не могъл да измисли нищо по-добро от това и запушил с пръст внезапно появила се дупка на Международната космическа станция. След… Continue reading „„Нещо“ проби МКС, астронавт запуши дупката с пръст!“

 

Американците са кацнали на Марс още през 1979 година (видео)

Американка, която по очевидни причини иска да остане анонимна, разказа на световната общественост нещо невероятно. Жената съобщи, че е работила по това време в американската крадено от непознато краденок оцт непознато национална космическа агенция и е… Continue reading „Американците са кацнали на Марс още през 1979 година (видео)“

Конспирации: На снимка на Луната по време на мисията „Аполо 17“ се вижда фигура на човек без скафандър (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознеатодцкрадено от непознато крадено отц непознаторкрадено от непосзнато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано крадено от нрепознатойкрадено от нейпознато с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.