20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!

Ако си мислите, че Битие ( Γένεσις) е единствената версия на историята на нашето създаване и съществуване, то древни  текстове на различни култури ще ви кажат, че ние сме тук на Земята много преди събитията, описани в Книгата Битие.

Всъщност има не само много древни текстове, които говорят за произхода на човека и често са много сходни. Понякога те дават по-подробна информация и добавят много интересни факти към нашата история.

Една от тези истории са таблички на шумерите на 20 000 години, които археологът и писател Захария Ситчин превежда  повече от 20 години.

Това, което открива, променя живота му. Захария започва да превежда древни артефакти преди 50 години, когато няма други преводачи, а сложността на шумерските таблички е много голяма. Те са писани много дълъг период от време и са следвали езиковите промени на древния език на шумерите.

Въпреки това, след 20 години упорита работа, Захария окончателно обявява, че е завършил превода на шумерските таблички, които по същество са автобиография на извънземен от планетата Нибиру.

Името на този извънземен било Енки. Интересното е, че историята на автобиографията на Eнки започва много преди появата на Homo Sapiens като вид. Започва с историята на Енки, който пристига на Земята с още 20 извънземни в търсене на материал, който позволява да продължат живота си на своята планета – злато.

Табличките съдържат информация за това, че атмосферата на планетата Нибиру се нуждаела от златен прах за да отразява ултравиолетово излъчване, тъй като животът на планетата бил много сложен.

Когато се опитвали да изкопаят благородния метал на Земята, шумерските богове (както ги наричали ​​тогава) не могли да издържат на появилите се физически  проблеми.

Тогава Енки дал  идеята да се създадат „слуги“, като се смеси тяхната ДНК със съществуващите хоминиди на Земята. Мисията да се създадат разумни хора била поверена на жената на Енки – Нинурсага, която според табличките била специалист в областта на медицинските науки и знаела как да приложи генетична модификация върху хоминидите, така че те да станат Homo Sapiens.

Как това е свързано с всичко останало?

Има много теории, че хората всъщност са създадени чрез „божествена“ намеса по еволюционен път, който вече е бил изпитан. Докато някои настояват за „божествена намеса“, други смятат тази „намеса“ за „извънземна“.

Захария Ситчин счита, че в табличките се говори много за онова, което официалната наука не може да обясни по отношение на историята на света и нашата Слънчева система. Той вярва, че липсващото звено може просто да бъде резултат от намесата на Анунаките или пришълците от Нибиру.

Ситчин също така твърди, че планетата Нибиру е Планетата 10 в нашата Слънчева система (освен Плутон), която прави една обиколка около Слънцето за 10 000 години. Той приписва Великия потоп, описан в почти всички религии на света, на гравитационното привличане на Нибиру, когато „някога е стояла близо до Земята“ и твърди, че Нибиру ще се върне.

Въпреки това много историци се противопоставят на Ситчин и идеите за съществуването на извънземните анунаки, като го обвиняват в неточен превод на табличките. Причината за подозрението е, че табличките показват вариации на езика с течение на времето и не могат да бъдат преведени просто като се следва общото правило …

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

„1 Anunnaki“: Забраненият преди 15 години филм изведнъж излиза на екран! (видео)

Преди около 15 години, не много известният, но не и напълно неизвестен американски режисьор Jon Gress започва да работи над обикновен, по днешните стандарти, фантастичен филм, същността на който е… Continue reading „„1 Anunnaki“: Забраненият преди 15 години филм изведнъж излиза на екран! (видео)“

Митове и Конспирации: Шумерските текстове описват древна ядрена война! (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *