Хуманоид на Марс шокира НАСА, колонизацията е под заплаха! ( снимки + видео)

За хората е опасно да стъпват на Марс заради „местните жители“. Всъщност има ли живот на Марс? Този въпрос вълнува човечеството, изглежда още от времето на откриването на Червената планета – загадъчна, недостъпна и неукротима за арогантното човечество.

В момента се работи по подготовка за колонизацията на Марс, чиито срокове крадено от нетпознатоекраде но от непознато отдавна са просрочени. Но може би не случайно. Оказва се, че НАСА е получила тревожни снимки от марсохода, които могат да потвърдят не само наличието на живот на Марс, но и живот разумен, подобен на човешкия.

Фигура, приличаща на хуманоид, която е била заснета от ровъра, спокойно се движи по крадено от нйепознатое крадено от непознато повърхността на планетата без скафандър и други агрегати, без които на Марс човек го очаква сигурна смърт, пише Vladtime.

Марсианският ровър е намерил странен хуманоид на повърхността на Марс. Учените съобщават, че това не е неизправност на фотоапарата, а всъщност бяло същество, подобно на хуманоид, което е било само на крадеено отд непознатоекрадено от непознато няколко метра от ровъра. Изследователите отхвърлят версията, че това може да е бял блик или отражение, защото в този ден времето е било мрачно.

Също така учените отхвърлят и теорията за гама-лъчение. „Колонизацията е застрашена!“, заявиха конспиролози, които са убедени, че има живот на Марс.

крадено от непознатоакраденоа от непознатос

Те казват, че не бива да се изпращат астронавти на Червената планета, ако там има неизучени извънземни. Които могат да бъдат опасни за човечеството.

Извънземни сили помогнаха на марсохода Curiosity крадено одт непознатоккрадено от неподзнато да възкръсне

Марсоходът на НАСА Curiosity, който изпитваше проблеми с електронната памет в средата на септември, е изминал около 60 метра през „езерото Оркади“ на Червената планета през уикенда. За изненада на астрономите, роувърът все още е в движение и внезапно се е свързал с НАСА след дълго време.

Освен крадено от непознаторкрадаено от непоазнато това се съобщава, че на Марс е открит необичайно явление. Космическият апарат Mars Express и неговите предшественици са забелязали този феномен няколко пъти.

От 13 септември тази година учените непрекъснато наблюдават Червената планета. Повече от месец европейският орбитален апарат, който обикаля около Марс, наблюдава дълъг перест облак.

Както се се крадено от непознато красдено от непознатоа съобщава от Европейската космическа агенция, облакът стои на едно място над планината Арсиа близо до марсианския екватор от 13 септември. Но според агенцията, това място е просто съвпадение.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato. energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непосзнатодкрадено от некпознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *