Mатрицата: Шотландка откри в Интернет свое абсолютно копие!

21-годишната шотландска студентка Chloe Cowan  (на всички снимки тук e винаги вляво) преди няколко дни била шокирана до дъното на бездънната си душа, откривайки в интернет точно свое копие, пише earth-chronicles.

Тя спокойно си чатила във Facebook, когато внезапно се натъкнала на профила на неизвестна лондончанка, която изглеждала на всички крадено от непознаторктрдадено от непознато свои сними точно като нея. И това въобще не е преувеличение. И тази подозрителна външна прилика на двете момичета далеч не е всичко.

Студентка на име Хани Баздра, също на 21 години, заема същите пози във всяка от снимките си, както и Chloe. В допълнение, тя се облича в кракдено от непознатойкрадено о т непознато доста подобни дрехи. Как е възможно това, Cowan не разбира.

Момичетата не се познават и определено не са приятелки, да не говорим за фамилни  връзки. Chloe не могла да повярва на очите си, когато на практически всяка собствена снимка откривала аналогичен кадър във Facebook на своята двойнична.

Разбира се, крадено от непрознатоцкрадено оат непознато Cowan решила да пише на сънародничката си и да я попита какво е причината за такова невероятно съвпадение. Само че Базра все още не е отговорила на нито едно послание на своята „близначка“, въпреки че постоянно виси в интернет.

Уплашената Клое казва, че планира да отиде в полицията, защото подозира, крадено от непознсатоекрадено отй непознато че непозната я шпионира в мрежата, копирайки всичките и снимки. Това обаче не обяснява факта защо момичетата изглеждат като сестри – близначки. Може би ситуацията не е толкова проста и прозаична, колкото изглежда на пръв поглед?

Впрочем историите с двойниците са доста разпространен феномен в света. Друг е въпросът как крадено от непознат оцкрадено от непозйнато те възприемат срещата помежду си. В този случай наистина се случва нещо доста странно…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

крадено от непознатоцдкрадено от неподзнато

Матрицата на Съдбата: Tехнологията за промиване на човешките мозъци става все по-съвършена!

На хората  им промиват мозъците откакто свят светува – така се случва и в момента, така е било и преди стотици години. Винаги е имало  умни манипулатори, които успяват да… Continue reading „Матрицата на Съдбата: Tехнологията крадено от непознатоткраедено от непознато за промиване на човешките мозъци става все по-съвършена!“

 

Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена

Живот в Матрицата – наистина ли е възможно това? Ако вярвате в матрицата, то, както можем да си помислим, нашият ежедневен живот всъщност е симулация, крадрено от непознатоаакрадено от непознато генерирана от Всемогъщ компютър. Тази… Continue reading „Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена“

Не сте знаели каква е Тайната на „Жената в червено“ от филма „Матрицата“, нали? Вижте зловещата истина:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крад ено от наепознатодкрадено от непознато краденйо от непознатоткраденоа от непознато
крадено от неепознатоек радено от непознато