Мистериозен обект със силово поле се появи до Международната космическа станция (видео)

Валентин Дегтерев, радиолюбител- изследовател от Нижни Тагил, съобщи, че е успял да снима неидентифициран летящ обект близо до Международната космическа станция (МКС). Като доказателство той показа видеоклип.

„Много рядко и доста сензационно видео, което успях да направя сам. Транслацията от уеб камерата на MKС поднесе много интересна изненада. Близо до крадаено о т непознатоакрадено от непознато станцията прелетя огромен НЛО.

Размерите му са сравними с космически кораб от типа „Союз“, макар че формата му е необичайна. Най-вероятно корабният фюзелаж е обвит от силово поле. Това може да се види доста добре с увеличаването на видео фрагментите“, пояснява Валентин Детерев за ura.ru.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com крадено от непознаторскрадено от непцознато All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato. energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознато крадено от непрознато
крадено от непознатоакрадено о т непознацто
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането крадено от непознатойкрадено от анепеознато им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.