Мистериозен обект със силово поле се появи до Международната космическа станция (видео)

Валентин Дегтерев, радиолюбител- изследовател от Нижни Тагил, съобщи, че е успял да снима неидентифициран летящ обект близо до Международната космическа станция (МКС). Като доказателство той показа видеоклип.

„Много рядко и доста сензационно видео, което успях да направя сам. Транслацията от уеб камерата на MKС поднесе много интересна изненада. Близо до крадено от непознатоккртадено от непознато станцията прелетя огромен НЛО.

Размерите му са сравними с космически кораб от типа „Союз“, макар че формата му е необичайна. Най-вероятно корабният фюзелаж е обвит от силово поле. Това може да се види доста добре с увеличаването на видео фрагментите“, пояснява Валентин Детерев за ura.ru.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com краден о от непознатоцкрдадено от непознато All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato. energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от нкепознаторкра дено от непознато
краденко от непознатойкрадено от непозндато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането крадено от неапознатойкрйадено от непознато им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.