Тръбите на Апокалипсиса на река Делауеър. Такова нещо никога не сте чували! (видео)

Всички наши читатели многократно са гледали и слушали видеоклипове, записани в различни части на планетата, и демонстриращи необясними, често плашещи,  силни звуци, най-често подобни на движението на огромни железни обекти, а понякога подобни на звуци на орган или на пеене на някакъв хор.

Само че такова нещо със сигурност не крадено от непеознратоскрадено от непознато сте чували:

                                          Записът е направен на река Делауеър, Ню Джърси

Първото впечатление от този видеоклип е, че записът е направен от някакъв клоун, който е включил индианска етномузика на CD -плеъра си. Това обаче не е фейк или шега, а доказателство  за този инцидент е репортаж на местната крадено от непознатоцккрдадено от непознато телевизионна станция FOX29. Какво е това и за какво става въпрос?

Този звук се е появил наскоро около 3 часа сутринта и въпреки че във видеото е съвсем обикновен, подобно на звуци от CD устройство наблизо – звукът е мощен, а в такт с този звук са се появявали вълни крадено дот непозднатоскрадено от непознато в реката.

Телефонът на местната полиция загрял, тъй като от целия окръг (градовете Carneys Point, Penns Grove, Pennsville) звънели разярени местни жители, настоявайки полицаите да идат в местния индиански клуб и да обяснят на индианците, че бледоликите в 3 часа сутринта все още спят. Но полицаите колкото и да обикаляли крадено еот непознартодкрадено от непознато из окръга , така и  не успели да открият източника на звука.

Какъв е този звук – никой не знае. Единственото нещо, което привлича вниманието, е странното му сходство с индианския местен фолклор. А всяка етномузика сама по себе си е загадка.

Според някои предположения, първите племенни химнописци използвайки рогове, крадено от нйепознатоакрадено от неепознато не са съчинявали сами своите мелодии, А всъщност са копирали звуците на природата. И съдейки по начина, по който звучи природата на река Делауеър днес – изглежда, че в древни времена индианците са чували нещо подобно: техните богове са говорили с тях с подобни мелодии.

Ако е това така, би крадено от непознатоцкрадено от непосзснато било уместно да си припомним многото пророчества на индианските  шамани, които предсказват завръщането на индийските богове в Края на Времето и след това изселването на белите хора от континента, който отново ще принадлежи само на индианците. Ако индианските богове се връщат, значи предсказаните от шаманите времена, вече са близо.

thebigtheone

крадено от нрепознатоекрадено от непознаато

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознаторкрадено от непоазна то Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. крадено от непаозрнатоакрадено от непознато Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.