Тръбите на Апокалипсиса на река Делауеър. Такова нещо никога не сте чували! (видео)

Всички наши читатели многократно са гледали и слушали видеоклипове, записани в различни части на планетата, и демонстриращи необясними, често плашещи,  силни звуци, най-често подобни на движението на огромни железни обекти, а понякога подобни на звуци на орган или на пеене на някакъв хор.

Само че такова нещо със сигурност не сте чували:

                                          Записът е направен на река Делауеър, Ню Джърси

Първото впечатление от този видеоклип е, че записът е направен от някакъв клоун, който е включил индианска етномузика на CD -плеъра си. Това обаче не е фейк или шега, а доказателство  за този инцидент е репортаж на местната телевизионна станция FOX29. Какво е това и за какво става въпрос?

Този звук се е появил наскоро около 3 часа сутринта и въпреки че във видеото е съвсем обикновен, подобно на звуци от CD устройство наблизо – звукът е мощен, а в такт с този звук са се появявали вълни в реката.

Телефонът на местната полиция загрял, тъй като от целия окръг (градовете Carneys Point, Penns Grove, Pennsville) звънели разярени местни жители, настоявайки полицаите да идат в местния индиански клуб и да обяснят на индианците, че бледоликите в 3 часа сутринта все още спят. Но полицаите колкото и да обикаляли из окръга , така и  не успели да открият източника на звука.

Какъв е този звук – никой не знае. Единственото нещо, което привлича вниманието, е странното му сходство с индианския местен фолклор. А всяка етномузика сама по себе си е загадка.

Според някои предположения, първите племенни химнописци използвайки рогове, не са съчинявали сами своите мелодии, А всъщност са копирали звуците на природата. И съдейки по начина, по който звучи природата на река Делауеър днес – изглежда, че в древни времена индианците са чували нещо подобно: техните богове са говорили с тях с подобни мелодии.

Ако е това така, би било уместно да си припомним многото пророчества на индианските  шамани, които предсказват завръщането на индийските богове в Края на Времето и след това изселването на белите хора от континента, който отново ще принадлежи само на индианците. Ако индианските богове се връщат, значи предсказаните от шаманите времена, вече са близо.

thebigtheone

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *