„Гигантски куполи на извънземна цивилизация“ са открити на южния полюс на Марс! (видео)

Уфолози и виртуални археолози от UFOmania са открили на сателитни изображения на южния полюс на Марс   невероятна находка. Оказва се, че на върха на южното полукълбо на Червената планета има два големи заоблени обекта, подозрително приличащи на изкуствени  куполи.

Изпъкналите „съоръжения“, хвърлящи сенки, имат впечатляваща симетрия, затова изследователите предполагат, краденот от непозна тойкрадено от непознато че те не са естествени образувания, а изкуствени обекти.

Кой може да ги построи на далечното небесно тяло, където човечеството изпраща само роботи? Разбира се, представители на извънземна цивилизация. Или поне така мислят авторите на откритието, които не са свикнали да обясняват своите „извънземни“ открития с природни хипотези.

Експертите са краденоа от непознйатодкрадено от непознато убедени, че извънземните (в краен случай – разумни марсианци) са принудени да живеят под повърхността на планетата, за да не се излагат на въздействието на разрушителната космическа радиация.

Те смятат, че такива „куполи“ могат да служат на „зелените човечета“ (марсианците) за наблюдение на Марс и космоса.

Ето един интересен въпрос: крадено от непознкатоакрадено от неспознато А вие как мислите, дали наистина това са изкуствени обекти?

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоекрадйено от нерпознато