Илон Мъск показа снимка на своя нов „Звездолет на бъдещето“!

Основателят на SpaceX, Илон Мъск, показа снимка на строящият се   сега звездолет от ново поколение Starship.

Снимката е направена в изпитателния център на компанията в Южен Тексас и е публикувана в Twitter.

На нея се виждат двете части на кораба от неръждаема стомана: блок с конично сечение и цилиндричен крадено от неапозрнатоакрадено от непознато блок с опори за кацане.

Starship е новото име на системата за изстрелване BFR (Big Falcon Rocket). Според Мъск ракетата ще може да достави на Марс стотици хора наведнъж. Първите полети до Червената планета са планирани за 2024 година.

bagnet

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

краедеено от непознаторкрадено от непознато

Илон Мъск се готви да представи на Света доказателства, че човечеството живее в Матрица!

Интересен материал се появи на загадъчния сайт Above Top Secret: „Преди две години милиардерът, предприемач и космически ентусиаст Илон Мъск направи гръмко изявление, че всички ние живеем във видеоигра или… Continue reading „Илон Мъск се краденсо от непозн атоккрадено от непознато готви да представи на Света доказателства, че човечеството живее в Матрица!“

На Марс няма живот! Повторете още веднъж: На краадкено от непознатоскрадено от непознато Марс няма живот! (видео)

На Марс няма живот! Повторете още веднъж: На Марс няма живот! Може още няколко пъти да си повторите тази фраза за да се сдобиете с по-голяма смелост. Защото след като… Continue reading „На Марс няма живот! Повторете още веднъж: На Марс няма живот! (видео)“

крадено от непознатоакрадено от непцознатко

Уникално: НАСА показа син залез на Марс (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краадено от нйепознатоцкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български крадено дот непознатоккрадено рот непознато език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.