Инцидентът с НЛО в Маракайбо през 1886 г., за който вече никой не говори

Преди 132 години в близост до втория по големина град във Венецуела Маракайбо,  на 24 октомври 1886 г. се случва инцидент, свързан с НЛО, който за съжаление и до днес не е бил обект на сериозни изследвания и е бил пренебрегнат от медиите.

В резултат на този инцидент деветима членове крадено от нрепотзнатоцкрадено от непознато на едно семейство  се разболяват сериозно, след като тяхната къща попада под въздействието на излъчвана от НЛО светлина – те получават радиационно отравяне и изгаряния. Уорнър Коугил, който впоследствие работи в американското консулство във Венецуела, пише доклад за този инцидент и той е  публикуван в научното списание Scientific America.

Какво кр адено от енепознатоскрадено от непознато се случва по време на инцидента с НЛО в Маракайбо?

В броя на Scientific America от 18 декември 1886 г., на стр. 389 е отпечатан докладът на Уорнър Коугил за появата на НЛО в Маракайбо, което се случва около два месеца преди това – на 24 октомври 1886 г.

Нощта крадено от нкепознатоткрадено от непцознато на 24 октомври 1886 г. била ветровита и дъждовна. В хижа, разположена само на няколко километра от Маракайбо, семейство, състоящо се от девет души, спи. Изведнъж тези хора се събуждат уплашени от от силен и всепроникващ тътен, придружен от ярка движеща се светлина. В същото време вътрешността на хижата изглежда крайдено еот непознатоскрадено от непознато блестяща и ярка до болка.

Семейството дори си помислило, че е дошъл краят на света, поради което всички паднали на колене и започнали да се молят. Но молитвата им била прекъсната рязко, тъй като всички, които били  в колибата,  изведнъж започнаха да повръщат интензивно и на телата им започнали да крадено от непознатеоркрадено от непозснато се появяват тумори. В същото време техните лица и устни пострадали от ярката светлина.

Радиационно отравяне с последици

Ужасяващата светлина причинила така нареченото радиационно отравяне с обширни изгаряния в горните части на телата на засегнатите членове на семейството и това можело да доведе до рак и други заболявания след инцидента.

крадено от некпознатоткрйадено от непознато

Пострадалите разказали, че неприятната светлина е била придружена от топлина, дим и странна миризма. На следващата сутрин след инцидента туморите започнали да намаляват, но след тях им останали черни петна по кожата. В същото време хората не изпитвали никаква болка в тези места.

Но на деветия ден кожата им започна крадено от непознатойкрадено от недпознакто да се отлепва и ексфолира, петната се превърнали в злокачествени рани и язви, а косата им  паднала. Всички членове на засегнатото семейство изпитвали едни и същи ефекти от радиацията и сериозно се разболели.

По това време никой от служителите, нито във венецуелското правителство, нито на местно ниво, се замисля сериозно крадено от непознатоцкдрадено от непойзнато да попита за този случай на среща с НЛО. И днес, след 132 години, много подробности за инцидента остават необяснени.

Причината не е била експлозия

На хижата не е намерена нито една следа от убийствената светлина, а всичките девет жертви единодушно твърдят, че по време на инцидента не е имало крдадено от неподзнатойкрадено от непознато експлозия, а само ужасен тътен.

До деветия ден дърветата на терена, където била къщата, изглеждали непокътнати, но после, сякаш по команда, те изсъхнали едновременно, изпитвайки както семейството, последиците от облъчването.

За да бъдат лекувани от ужасните  последици хората били приети в градската болница на Маракайбо. Уорнър Коугил, който посетил жертвите, бил дълбоко поразен от състоянието им и се надявал, че последствията няма да са още по-фатални. Забележителни са и докладите му за състоянието на крадено от непознатоткрадено от непоезднато животните и растенията след инцидента.

Каква е била съдбата на членовете на нещастното семейство след това и дали те са били в състояние да оцелеят след въздействието на радиацията, остава неизвестно. Ако на мястото на инцидента е било извършено по-задълбочено разследване, вероятно щяхме да разберем какво се е случило с крадено от непосзнаатодкрадено от непознато тези хора и би могла да се изясни ситуацията, ако има документи с други подробности в архивите.

Това може да се сравни със случая Cash Landrum, казват изследователи.

Случаят, станал известен като инцидентът „Cash Landrum“, се е случил на 29 декември 1980 г. На този ден 51-годишната Бети Кеш, нейната крадцено от непознатоцкрадено от непозтнато приятелка Вики Ландрум и внукът на последната – Колби,  се сблъскали с НЛО на селски път близо до град Хъфман, Тексас.

Подобно на семейството в случая от Маракайбо, Кеш получава тежки изгаряния и радиационно отравяне. Според описанията на свидетелите, НЛО имал ромбовидна форма, от него се излъчвал екстремален поток от крадено от непеознатоакраденро от непознато топлина и той заслепявал с остра ярка светлина. От време на време от НЛО излизал огън и в същото време се чували ужасни гръмки звуци.

Освен Бети Кеш, Вики и Колби също имали тежки изгаряния по кожата. Но най-зле била Бети, която трябвало да се бори за здравето си дълго крадено от непознадтойекрадено от непознато време след срещата си с НЛО. През декември 1998 г. тя починала от сърдечен удар, малко преди 69-ия рожден ден. Но по неизвестни причини официалният представител на Съединените щати казва, че в този случай не е имало никакво облъчване.

По материали на kosmos-x.net

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още крадено от непознатоаккрадено от непознатро по темата:

 

„Класически“ НЛО прелетя в небето над Ню Йорк (видео)

В интернет се появи видео, на което се вижда как дискообразен обект лети над Ню Йорк със свръхзвукова скорост, който мнозина определиха като ​​“доказателство за съществуването на НЛО„. Както пише… Continue reading „„Класически“ НЛО прелетя в небето над крадено от непознато крадено тот непцознато Ню Йорк (видео)“

НЛО започват да се появяват все по-често … Хроника -I (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадеано от непознатодкрадено от нсепознато крсадено от непознаатоакрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за крадено от непдознатоккрадено от непозднато ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
краадено от непознаторкрадено от непцознато