„Класически“ НЛО прелетя в небето над Ню Йорк (видео)

В интернет се появи видео, на което се вижда как дискообразен обект лети над Ню Йорк със свръхзвукова скорост, който мнозина определиха като ​​“доказателство за съществуването на НЛО„.

Както пише Express, вероятността обектът на видеото да е пътнически самолет, е изключена: при забавено възпроизвеждане на видеото се вижда ясно, че крадено сот непознато крадено от непознакто обектът няма криле, а цветът му е тъмен.

Известният уфолог Скот Уорнг заяви, че това видео е доказателство за съществуването на извънземни в щата Ню Йорк. Той също така казва, че фактът, че обектът е прелетял през облаците, елиминира възможността това да е насекомо, птица или дрон.

Източник: Express

крадено отр непознатоакрадено от не познато

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непаознайтойкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от непознаторкрадено отт непоз нато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.