Мистериозна медузоподобна аномалия в небето над Бразилия (видео)

Миналата неделя, 16 декември, един от жителите на бразилския град Майрипора, станал свидетел на мистериозен феномен. Около 10 часа сутринта той се разхождал в местния парк и внезапно забелязал бял обект, който летял високо в ясното небе.

Очевидецът използвал цифрова камера с 50-кратно увеличение и заснел аномалията на видео. Обектът крадено ост непознатоакрадено от непознаато приличал на някаква полупрозрачна медуза. Според оператора той няма представа какво е заснел.

Потребителите на интернет предполагат, че това може да е било призрак, някаква енергийна същност, извънземен кораб, ангел или дори странна аномалия от паралелно измерение.

А вие какво мислите за това? Каква ще бъде реакцията ви, ако се крадено от непознатоткрадено от непеойзнато сблъскате с нещо подобно?

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Ровърът Cuiriosity засне „летящи аномалии“ на Марс (видео)

Чуждестранните уфолози, водещи популярния конспиративен канал в YouTube „The Hidden Underbelly“, разглеждали снимки на Марс, направени от известния ровър Curiosity на НАСА. На една от снимките с крадено от непознатоакрадейно от нетпознато висока резолюция, специалистите… Continue reading „Ровърът Cuiriosity засне „летящи аномалии“ на Марс (видео)“

Загадъчен „Правоъгълен отвор“ е намерен на повърхността на Луната (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!