Нещо странно отново се появи близо до Слънцето (видео)

Има много версии за това, що за обект се появява до Слънцето и въпреки че това не е първият път, когато този обект се наблюдава, никой не може да отговори на въпроса какво може да бъде.

В допълнение към вероятността това да е артефакт на обектива, предположенията варират от „Немезида“, крадено от непйознатоткрадено от непсознато наричана още „второ слънце“ – теоретична звезда – джудже, за която се смята, че е спътник на нашето Слънце и версии за гигантски извънземни междузвездни космически кораби, зареждащи се със слънчева енергия.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от некпознатоккрадено от непсознато
 

Британската кралска академия: Нашето Слънце има дяволски близнак – „Немезида“

Учените лека полека ни доближават до истината, че и Нибиру, и Немезида съществуват, а не крадено от непознатоаркрадено от непозднато са измислици….Става все по-интересно. Макар истините да се поднасят на час по лъжичка. На астрономите… Continue reading „Британската кралска академия: Нашето Слънце има дяволски близнак – „Немезида““

Пояс с тъмна материя „захвърля“ по Земята астероиди, предизвиквайки катастрофи

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоаккрадено от непознатот крадено от непознаатоекрадено от непознатор
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано краденоа от непознацтоекрадено от непознато с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.