НЛО блокираха работата на летище в Лондон

В сряда вечерта всички полети на летище „Гетуик“ са били прекратени поради информация за два неидентифицирани летящи обекти над летището. В четвъртък сутринта летището не успя да възобнови работата си поради появата на нови НЛО.

Официалната версия е, че това са неидентифицирани безпилотни апарати, но редица водещи уфолози смятат, че краденко от непознато крацдено от непознато това са били разузнавателни извънземни апарати.

Най-интересното е, че The Gaurdian публикува видеоклип с кадри с неизвестните летателни апарати, но след няколко часа видеото изчезна мистериозно от YouTube… 

Хиляди пътници останаха на лондонското летище „Гетуик“. Забавени са били десетки полети. Самолетите, които летят до Гетуик, са били пренасочвани към други крадено от непознатоеакрадено от непозанато летища и градове, включително лондонските Хийтроу и Лутън, както и в Манчестър, Кардиф, Париж и Амстердам.

Според последните данни колапсът е засегнал около 10 хиляди души.

Ръководството на Гетуик планирало да свали обектите, но полицията не препоръчала да се направи това от съображения за безопасност.

Полицията в Обединеното кралство засега крадено от непознатоакраденао от непознеато не е открила признаци на тероризъм, но е признала умишленото използване на дронове в близост до летището. Според британското законодателство дроновете нямат право да се доближават до летища на по-малко от един километър. За създаването на заплаха за безопасността на самолетите нарушителите ги заплашва присъда до пет години затвор.

Гетуик крадено от непознатоскрадено от енепознато е второто по големина летище в Лондон след Хийтроу. Намира се на 46 километра южно от британската столица.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All крадено от непо знатоекрад ено от непознато rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадтено от кнепознато крадено от непознато крадено от непознатйоткрадено от непотзнато