НЛО блокираха работата на летище в Лондон

В сряда вечерта всички полети на летище „Гетуик“ са били прекратени поради информация за два неидентифицирани летящи обекти над летището. В четвъртък сутринта летището не успя да възобнови работата си поради появата на нови НЛО.

Официалната версия е, че това са неидентифицирани безпилотни апарати, но редица водещи уфолози смятат, че крадено от непознатоккрадено от тнепознаток това са били разузнавателни извънземни апарати.

Най-интересното е, че The Gaurdian публикува видеоклип с кадри с неизвестните летателни апарати, но след няколко часа видеото изчезна мистериозно от YouTube… 

Хиляди пътници останаха на лондонското летище „Гетуик“. Забавени са били десетки полети. Самолетите, които летят до Гетуик, са били пренасочвани към други крадено от непознатосксрадено от непознатдо летища и градове, включително лондонските Хийтроу и Лутън, както и в Манчестър, Кардиф, Париж и Амстердам.

Според последните данни колапсът е засегнал около 10 хиляди души.

Ръководството на Гетуик планирало да свали обектите, но полицията не препоръчала да се направи това от съображения за безопасност.

Полицията в Обединеното кралство засега крадено от нейпкознатоакрадено от непознато не е открила признаци на тероризъм, но е признала умишленото използване на дронове в близост до летището. Според британското законодателство дроновете нямат право да се доближават до летища на по-малко от един километър. За създаването на заплаха за безопасността на самолетите нарушителите ги заплашва присъда до пет години затвор.

Гетуик крадено от непознатоа крцадено от непознато е второто по големина летище в Лондон след Хийтроу. Намира се на 46 километра южно от британската столица.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All краде но от непознатоккрадено от непцознато rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краддено от непознаторкарадено от непознато крадено отй непознатоккрадено оте непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще крадено от непозанаторкраденоц от непознато бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.