НЛО започват да се появяват все по-често … Хроника -I (видео)

Напоследък се появяват все повече и повече качествени видеоклипове с НЛО. Известни уфолози, например, казват, че преди пет години те са се радвали дори на не особено качествени снимки на летящи чинии.

А сега за извънземните и техните загадъчни апарати уфолозите получават толкова много материали от всякакъв вид, че експертите все по-трудно се справят с тях, като вече отсейват не само фалшификатите, но и не много качествените видеоклипове, а на снимките дори не обръщат внимание, пише e-chronicles.

В Северна Каролина рибар се сблъска с мистериозни светещи кълба

Жител на щата Северна Каролина неотдавна се сблъскал със странен феномен по време на вечерния риболов: над тъмната повърхност на океана изведнъж се появил светещ обект,  някъде около 21 часа (сякаш някой го включил внезапно). Той, като фенер, висял на небето, без да се движи никъде, само ставал по-ярък и по-тъмен.

После също така мистериозно изчезнал, а след около петнайсет минути   отново се появил , но по-близо до мястото, където човекът ловял риба.

Изненадан още повече, рибарят извадил смартфона си и заснел този странен феномен. Трябва да се отбележи, че този път се появили и други подобни светлини – четири, и всички те променяли яркостта си, забавлявайки и дори плашейки американеца,  около половин час.

Пътник засне от самолет НЛО

В края на миналия месец специалисти от известната уфологична организация „Mufon“ получили видеоклип от човек, който летейки над Ню Йорк,  видял някакъв странен обект през прозореца, който излъчвал ярко, просто невероятно сияние. Ако се отчете, че  това се е случило през нощта, то такъв „фенер“ на небето изглеждал особено изненадващо.

Уфлозите анализирали изпратения видеоклип и го сметнали за истински, но те били изненадани от нещо друго: защо самите нюйоркчани не са забелязали този ярко светещ НЛО?

Трудно е да се предположи, че всички жители на огромния град са заспали или са били толкова заети с грижите си, че изобщо не са се вълнували от това какво се случва над главите им.

Или може би този НЛО не се е виждал от земята? А друга информация за НЛО от този вид и по това време, заснет над Ню Йорк няма, в противен случай експертите на Mufon щяха да знаят това.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мълния удари и демаскира триъгълен НЛО в небето над САЩ (видео)

На 22 ноември 2018 г. , снимайки гръмотевична буря, очевидец е успял да заснеме огромен V-образен НЛО, който летял близо до гръмотевичната буря Всичко това се е случило по време… Continue reading „Мълния удари и демаскира триъгълен НЛО в небето над САЩ (видео)“

Oгромен НЛО се появи над пожарите в Калифорния (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *