НЛО започват да се появяват все по-често … Хроника -I (видео)

Напоследък се появяват все повече и повече качествени видеоклипове с НЛО. Известни уфолози, например, казват, че преди пет години те са се радвали дори на не особено качествени снимки на летящи чинии.

А сега за извънземните и техните загадъчни апарати уфолозите получават толкова много материали от всякакъв вид, че експертите крадено от непо знатоккрадено от непаознато все по-трудно се справят с тях, като вече отсейват не само фалшификатите, но и не много качествените видеоклипове, а на снимките дори не обръщат внимание, пише e-chronicles.

В Северна Каролина рибар се сблъска с мистериозни светещи кълба

Жител на щата Северна Каролина неотдавна се сблъскал със странен феномен по време крадено от непознатдойкцрадено от непознато на вечерния риболов: над тъмната повърхност на океана изведнъж се появил светещ обект,  някъде около 21 часа (сякаш някой го включил внезапно). Той, като фенер, висял на небето, без да се движи никъде, само ставал по-ярък и по-тъмен.

После също така мистериозно изчезнал, а след около петнайсет минути   отново крадено от непознатойкйрадено от непознато се появил , но по-близо до мястото, където човекът ловял риба.

Изненадан още повече, рибарят извадил смартфона си и заснел този странен феномен. Трябва да се отбележи, че този път се появили и други подобни светлини – четири, и всички те променяли яркостта си, забавлявайки и дори плашейки американеца,  около крадено от непознато краденое от непознатто половин час.

Пътник засне от самолет НЛО

В края на миналия месец специалисти от известната уфологична организация „Mufon“ получили видеоклип от човек, който летейки над Ню Йорк,  видял някакъв странен обект през прозореца, който излъчвал ярко, просто невероятно сияние. Ако се отчете, че  това се е случило през нощта, краденод от непознатоекрадено от неп ознато то такъв „фенер“ на небето изглеждал особено изненадващо.

Уфлозите анализирали изпратения видеоклип и го сметнали за истински, но те били изненадани от нещо друго: крадено от непознатокктраддено от непознато защо самите нюйоркчани не са забелязали този ярко светещ НЛО?

Трудно е да се предположи, че всички жители на огромния град са заспали или са били толкова заети с грижите си, че изобщо не са се вълнували от това какво се случва над главите им.

Или може би този НЛО крадено оте кнепознаторкрадено от непознато не се е виждал от земята? А друга информация за НЛО от този вид и по това време, заснет над Ню Йорк няма, в противен случай експертите на Mufon щяха да знаят това.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мълния удари и демаскира триъгълен НЛО крадено аот непознатаоркрадено от непознато в небето над САЩ (видео)

На 22 ноември 2018 г. , снимайки гръмотевична буря, очевидец е успял да заснеме огромен V-образен НЛО, който летял близо до гръмотевичната буря Всичко това се е случило по време… Continue reading „Мълния удари и демаскира триъгълен НЛО в небето над САЩ (видео)“

Oгромен крадено от непознаторкраедено от непотзнато НЛО се появи над пожарите в Калифорния (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кртадено от непознатоккрайдено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, крадтено от непознатодкрадено от ндепознато на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.