Отрицателният резус фактор – Деца на боговете или потомци на извънземна раса? Невъзможно е да се клонират!

Известно е, че броят на хората с Rh отрицателна кръв (Rh) е 15% от общия брой на населението на Земята. Има много предположения за това кои са тези хора.

Някои теолози са убедени, че отрицателният Rh фактор е знак за техния „Божествен“ произход.

Нека да разберем откъде се е появила тази особеност и кои са тези хора.

Rh е открит сравнително скоро, през 1940 година. Оттогава този фактор постоянно се изучава от експертите. И учените са направили някои много интересни заключения относно този фактор.

Първо, както считат учените, човекът е произлязъл от маймуната, но пък всички примати са Rh положителни. Тогава откъде се появил отрицателният?

Проведени са и изследвания  у кои народи по-често, като процент, се срещат отрицателният.

Изводите вкарват учените в още по-неразбираема ситуация. Голям процент от „отрицателните“ има сред народ, за чийто точен произход нищо не се знае – испанските баски. Още повече има само между евреите и самаряните.

„Отрицателните“ хора в по-голямата си част имат висок коефициент на интелигентност. Сред тях се срещат всякакви мистични личности, медиуми и екстрасензи.

Някои свързват произхода на Rh със сливането на хора и извънземни същества. Това, че ТЕ са били на нашата планета, някои считат за доказано.

Експертите казват, че е невъзможно да се клонират такива хора.

Нивото на „отрицателните“ остава непроменено досега. Проучванията показват, че мутацията е настъпила преди около 35 хиляди години.

Източник: lifesmilesgo

 

Още по темата:

21 Replies to “Отрицателният резус фактор – Деца на боговете или потомци на извънземна раса? Невъзможно е да се клонират!”

 1. Пантелеи Пантелеев

  25 12 2018 , СОФИЯ В тези минути открих нещо ново и много интересно за себе си ,за кръвната ми група ,,А,, по скоро,смисълът на отрицателният ми резус фактор !

 2. Иван

  ПРОГРАМАТА ЗА РАЗУЧАВАНЕ И СЛЕДЕНЕ НА ХОРА С ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУС ФАКТОР НА КРЪВТА, Е ЗАПОЧНАЛА СЛЕД 2РАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.
  Защо силите в сянка и тайните служби следят от близо хората с отрицателен резус фактор?
  Отговор- защото са различни. Толкова различни,че според някои учени,само извънземна намеса може да обясни липсата на резус фактор.
  ЦРУ, британските,руските и всякакви топ секретни служби имат база с данни,
  пълна информация за всеки един човек с отрицателен резуз фактор по света- къде е роден,точен час и минута на раждане,ваксинната програма,личната му програма за контрол и т.н.
  Данните са проучвани задълбочено от разузнаването,с цел да се изработи пълна картина на
  възможните способности на човека, с отрицателен резус фактор. Като-възможни
  мистични и психични способности, склонност за революционер, дисидент, криминални прояви , изследователски и откривателски способности ( Тесла е бил с отрицателен резус фактор)
  С една едничка цел- да държи изкъсо всички ,да абсолютно всички,тези възможни
  революционери,иноватори,откриватели, бунтари, защото тези хора са способни да променят света.
  Отрицателните резус хора са много състрадателни, помнят вселенската си генетика и всячески искат да помогнат на човечеството.
  Правителството в сянка не иска по улиците да се разхождат
  хора,като Тесла и да раздават на хората безплатни уреди за енергия.
  Дори само двама резус отрицателни човека да се съберат,могат да вдигнат цяла нация на революция,както да променят съзнанието на хората. Те могат да променят света.
  Хората с отрицателен резус са обект на внимание на секретните служби от раждането си.
  Защото голяма част от тях се раждат със способности,които останалите хора нямат. Както свръх интуиция, телепатия, енергийно лечение, влияние върху полевото време, екстрасензорни умения,виждане в измеренията и на разстояние, способност да бъдат откриватели и много други.
  По един или друг начин, детето с отрицателен фактор се проучва от службите и ако отговаря на определени от тях условия, бива въвлечено в програма за експерименти за контрол над съзнанието. Като МК ултра например. Как е в България,не знам.Вероятно закритият вече институт по сугестология е извършвал тези проучвания.
  Кубрат Томов,лека му пръст,работеше там.
  Ако преценят,че детето не може да бъде използвано в програмите, се прави всичко възможно то да бъде смачкано, травмирано,спъвано в живота, изблъсквано от възможности в живота….всичко,което да го спъне така ,че порасналият негативен резус фактор,да не стане заплаха за контролиращите човечеството.
  Такива резус отрицателни хора,не приети в програма, имат много труден живот, изживяват
  необичайни срещи с необичайни хора,винаги нещо им се случва, преследвани са,следени са,
  личния им живот се съсипва, скалъпват им съдебни производства,не получават място в университета,което искат,или работата,която им допада, драматичен развод…все пречки с голямо П.
  Отрицателния резус може да изживее “отвличане от извънземни“,което си е чиста,земна,военна операция. Откриват импланти в тялото си,странни белези по кожата,явно резултат от отвличането,за което им е заличена паметта.
  Независимо колко усилено се стремиш и работиш, все не се получава.

  Двата,основни метода на службите,за саборитане на животите на резус отрицателния са:
  – Изпадаш в депресия, разболяваш се,но ти отказват социална помощ,или каквато и да е помощ, непрекъснато. По този начин те подтикват към самоубийство.
  – Обръщаш се към психолог,но психолога вече е под контрола на службите и вместо помощ,получаваш повече проблеми. Пак с цел- да те подтикнат към самоубийство.
  Ако си с отрицателен резус фактор, помни:
  – Огледай добре приятелите си. Дали не се представят за такива,а всъщност да са хора,работещи за службите.
  -Бъди внимателен и проучи всеки нов човек,който се появява в живота ти.Особенно,ако се появят изневиделица.
  -Наблюдавай за особенно поведение хората около теб-семейство, съседи,колеги, съотборници.
  Може някой от тях да е под влияние на службите,даже без да го знае.
  -Ако имаш бизнес, разучавай задълбочено партньорите си.
  С две думи- отрицателен ресус фактор ли си,има вероятност да си под наблюдението на службите,които имат една едничка цел- да те спъват.
  От както си се родил,до края на живота ти.

  Източник
  stateofthenation2012. com

  • Александър Каров

   Напълно съм съгласен с вас , въпреки че малко късно го прочетах.
   Все едно видях написано цялото ми ежедневие, при проявен интерес мога да ви разкажа за българския вариант на преследване, който разбира се и много добре съответства на нашите условия тук.
   Това го правя единствено с мисълта, че това може да помогне на други хора които се намират в същото положение…

 3. Цена Бояджиева

  Сега разбрах защо всичко ми е на заден ход. Пустият му отрицателен резус фактор. И какво сега надежда всяка да оставя…. е няма шъ съ борим кът глупаците пък докъдето издържим.

 4. Димитър

  И какво ще правим сега ? Хайде да направим на първо време приятелски кръг например ., нещо като тайна организация , където ще можем да обменяме всякаква информация със себеподобните . А какво се знае за Нула положителна кръвна група ? Приемам всякаква информация по случая .

 5. Бори

  това, което е най-интересно че преди 5 години започнах да срещам и да работя с колеги с отрицателен резус – няма по-голямо удоволствие от това! не знам дали са свързани със службите (единият може и да е), но е много продуктивно. наистина имам визии, които понякога се реализират 1:1. Откакто започнах да гледам и да се отнасям към всички като към малки деца (вкл.родителите ми), съм по-удовлетворена. Не се имам за нещо особено, но знам че интуицията ми е силна.

 6. Жени

  Интересно ми е в България някои следи ли ни хората като мен с отр .резус фактор.Аз нямам кой знае какви социални контакти и за това не ми се вярва ???

  • Виктория

   Здравейте, Намесвам се в тази дискусия, като човек с такава кръв отрицетлна и също така потърпевша от службите и следена през целият ми живот. Това, което е написано е вярно в тази статия. Да, съсипаха ми живота напълно. Аз съм руса със сини очи и изгеждах много по млада от годините си. Имам таланти мога да рисувам и пея, владея езици и също винаги съм била много позитивен човек, но не се опазих от хората. Пострадах н есамо аз но и семейството ми.

 7. Вили Минков

  Виж ти…Аз съм нулева група,с резус ОТРИЦАТЕЛЕН,И ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ Е НИЗ ОТ ТРУДНОСТИ…НЕ МИ СЕ ГОВОРИ,А СЕГА,НА ПРЕКЛОННИЯ СТАДИЙ НА ЖИВОТА Е НАПРАВО УЖАСНО…ДАЛИ ИМА ШАНС ЗА СВТЪЛ ДЕН???…

 8. Тера Гаджева

  Най-тежко е за отрицателен резус фактор с кръвна група А1В. За мен малко е преувеличена информацията, но зловещо съвпадат някои детайли. Въглеродни изследвания сочат, че с тези показатели е Христос.

 9. Тера

  Най-тежко е за отрицателен резус фактор с кръвна група А1В. За мен малко е преувеличена информацията, но зловещо съвпадат някои детайли. Въглеродни изследвания сочат, че с тези показатели е Христос.

 10. Тера

  Най-тежко е за отрицателен резус фактор с кръвна група А,В. За мен, малко е преувеличена информацията, но зловещо съвпадат някои детайли. Въглеродни изследвания сочат, че с тези показатели е Христос.

 11. Ирина

  АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ТЯХ 0- И СЪМ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.
  ОТКРИХА МЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ.
  ИМАМ СВЕТЛИННО ТЯЛО, ПЪТУВАМ В ПРОСТРАНСТВОТО И СЕ ИМАМ МЕНТОРИ ОТ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ.
  ЗНАМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА, НО МЕ ПРИТИСКАТ.
  ИМАМ ИЗВЪНЗЕМНА ЕНЕРГИЯ, ПАК КАЗВАМ ПРИТИСКАТ МЕ. ИЗПОЛЗВАТ ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕНИ, ЗА ДА МИ ПРЕЧАТ. ЗНАМ ВЪВ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ДЪРЖАВИТЕ И КОНТИНЕНТИТЕ, ВИНАГИ ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ, НО ВЕЧЕ СЪС СЕ КОНЦЕНТРИРАЛА ВЪРХУ ЧОВЕШКИТЕ МИСЛИ, БОЛЕСТИ И СЪЗНАНИЕ.
  БЪЛГАРИЯ Е 12-ТАТА ДЪРЖАВА СЪС ПРОМЕНЕНИ ИМЕНА, ДУХЪТ Е ЕДИН И СЪЩ. ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА, ЗАРАДИ ИГНОРИРАНЕ НА МОИТЕ СПОСОБНОСТИ.

  • Виктория Петрова

   Здравейте Ирина, как мога да се свържа с вас?
   Казвам се Виктория и мисля че ще ви е интересно това което ще ви кажа…Моля ви пишете ми на мейла посочен…..ще се радвам да се свържа с вас.

 12. Боби

  Да се изживяваш като отрицателен резус фактор е меко казано идиотизъм…в този форум,все пак мечтайте,колко му е…

 13. Пепа

  Лекарите дигаха рамене и изумени не можаха да ни дадат смислен отговор защо,аз с Rf А- ,а съпругът ми с В+ и двете ни дъщери са с 0+. Първата се роди 4,00,а втората 4,300.Не ми разрешиха трето дете,можело да увеличи антителата ни. Още няма смислено обяснение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *