Ровърът Cuiriosity засне „летящи аномалии“ на Марс (видео)

Чуждестранните уфолози, водещи популярния конспиративен канал в YouTube „The Hidden Underbelly“, разглеждали снимки на Марс, направени от известния ровър Curiosity на НАСА. На една от снимките с висока резолюция, специалистите забелязали мистериозен детайл. По-точно, много неразбираеми детайли.

Роботът е заснел десетки тъмни обекти, които висели ниско над повърхността на далечното крадено от непознатоекрадено от рнедпознато небесно тяло, които можете да видите на видеоклипа по-долу.

Някои потребители в интернет смятат, че на Марс летят насекоми – точно както на Земята. Според други коментатори, това са птици, които са сравнително далече от ровъра. Други обаче издигат предположението, че става дума за левитиращи камъни.

На Червената планета нееднократно крадено от непознатоткрадено от йнепознатот са откривани скални фрагменти и други предмети, които не се подчиняват на гравитацията, като например марсианската „левитираща лъжица„, която отдавна се коментира от уфолозите, заедно с левитиращата полусфера.

Някои конспиролози смятат, че тази снимка, на която ясно се виждат птици, идеално потвърждава тяхната теория, че тези снимки не са от крадено от непеознато кр адено от непознато Марс, а са правени на Земята…

Най-накрая, скептиците казват, че се сблъскваме с дефекти в снимането или че това са само прахови частици върху обектива на ровъра. По един или друг начин, дори и най-реномираните уфолози и експерти не могат да кажат с точност. Но представителите на Националната космическа агенция крадено от непознатоскрадено ойт нрепознато на САЩ, както обикновено, мълчат, категорично отказвайки да коментират поредното невероятно откритие на ентусиастите. Ако обаче приемем, че конспиролозите са прави, тогава мълчанието на НАСА в този случай е много ясно …

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)

Виртуалният изследовател на Марс, водещ популярния канал в YouTube „Mars Anomalies and Beyond“, съобщи за потенциално крадено ост непознатоеакрадено от непознато сензационно откритие. Според него, той е успял да получи доказателства, че на Червената планета… Continue reading „Уфолог обработи снимки на Марс и откри на тях огромни градове! (видео)“

Марсоходът Opportunity изпрати от Марс снимка на живо същество или робот!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от нерпознатоскраденао от непознато крадено от непознатодкрадено от анепознайто
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им краденор от непознатотскрадено от непознато ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.