Сбъдна се и Третото Библейско Пророчество! (видео)

Медиите по целия свят разпространиха видеоклип, заснет на 2 ноември 2018 г. Змия пълзи по Стената на плача в Йерусалим. На видеоклипа, публикуван в мрежата, ясно се вижда, че влечугото се опитва да хване гълъб.

Струва си да се отбележи, че гълъбът има важно символично значение в християнството, следователно, това, крадено отт непоазнато крадено от непознато което се случило, се възприема от много вярващи като много лош знак.

Това е само един от знаците, свързани с библейските пророчества. Миналия месец израелският фотограф Noam Bedein снима жива риба в Мъртво море. В интернет веднага си спомниха думите на пророк Езекиил, който предсказва връщането на живота в мъртвите крадено от непознатоакраддено от нсепознато води в навечерието на Края на Времето.

Третият знак е червеното теле, родено в Израел преди месец. По този начин се сбъдва друго предсказание – за Червената крава, която трябва да се появи преди края на времето.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от нейпознактоцкрадено от непознато

Конспирации: Да унищожат Земята и да избягат – плановете на задкулисното Световно правителство вече не са тайна!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от цнепознаатоакрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови крадаено от непознатоскрадено дот непознато средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.