Шокиращо: По руската телевизия „Аллат Ра“ рептилоиди говорят за духовност! (видео)

Едно наистина шокиращо видео! Авторът на текста е написал това, след като гледал мистериозни кадри на руската телевизия „АллатРа“, на които се вижда нещо фантастично! Впрочем вижте сами:

„Рептилиите са навсякъде и те не работят като чистачи или миньори, не, те всички облъчват и внушават по телевизията. Сблъсках се с видеоклип на телевизия „АллатРа“, макар че не я гледам и не я препоръчвам на никого, тъй като всичко това е мракобесие, но мнозина я гледат, което е удивително и това е видеоклип, в който рептилоидите говорят за духовност и за ползите от „Световно правителство“.

Що се отнася до мен, достатъчно е да погледнем лицата им и всичко вече е ясно за тях. Трябва да се отбележи, че рептилоидката така се развълнува от дискутираната тема, че не се сдържа и   примигна със змийските си, а не човешки  очи.

А и по време на фразата – „Всичко това са отгласи от древни легенди, които са казвали истината“. Само че за чия истина те разказват и какви мисли набиват в главите на тези, които гледат видеоклиповете им?

Почти един милион човека са гледали това предаване – От атеизъм до святост –  което водят рептилоиди. За каква святост могат да говорят? Всичко това е от лукавия и вие определено няма да стигнете до святост.

И всичките им брътвежи се свежда до зомбиране на хората, те ги подготвят за въвеждането на „Световно правителство“, само че под чие ръководство? И кой спонсорира тази телевизия АллатРа? В крайна сметка са необходими значителни средства за поддържането на такава „организация“ …

Оригинално видео:

Доста интересен откъс от горното видео- в един момент се виждат зеници на рептил:

По материали на e.chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания… Continue reading „Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)“

Конспиративно: Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред!  (видео)

….ако погледнем света днес, ще видим, че човечеството е загубило своята човещина. Живеем в нечовешки свят. Дали наистина сме свидетели на  последния етап от Новия световен ред след нахлуването на… Continue reading „Конспиративно: Нашествието на рептилиите, последната фаза на Новия световен ред! (видео)“

Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *