Списание „The Economist“ обещава през 2019 г. „Три дни тъмнина“?

Седмичното списание „The Economist„, собственост на британската медийна компания The Economist Group (която на свой ред принадлежи на Ротшилд), е известно днес на всеки, който поне малко се интересува от конспирации.

Всъщност „The Economist“ се сдоби с огромна известност още  през 2014 г., след като публикува обложка – ребус, която крадено от непйоцзнатойкрадено от непознато изглежда така, сякаш прогнозира събитията за 2015 г.:

Обложката очевидно не се вписва в традиционния стил на списанието, което накара конспиролозите да се замислят за това, че тя всъщност е нещо като ребус, в който събитията, които ще се случват през 2015 г., са кодирани:

Независимо от безбройните крадено от непознатоскрадейно от недпознато опити да се дешифрира ребуса, никой, нито през 2014 г., нито през следващите години, не успя да предложи ясна концепция за разшифровка на обложките на списанието. Някои събития бяха разпознати, но основно всички опити бяха напразни.

Това продължи до лятото на 2018 г., когато група френски и американски конспиролози, работещи крадено рот неепознатодкрадено от непознато заедно, не обърнаха внимание, че на обложката на „The Economist“ за ноември 2017 г. изобразена средновековната френска игра на гъски:

Тъй като от началната точка (6 юли 2018 г. на церемонията на The Order of the Thistle ) всички основни медийни събития се вписват в интерпретацията, предложена от французите, кркадено от непознатоскрадено ота непознато а много хора сега се чудят интензивно какъв е смисълът на картинката „планините“? Като част от предложеното тълкуване, картинката с планини трябва да показва събитие, което ще се случи през следващите няколко дни.

И така, докато всички са заети с гадания по тази тема, The Economist пусна нов брой, който крадено от неепознато крадено от непознато традиционно е озаглавен „Светът през 2019 г.“

Каква е причината за тази промяна на стила? Много конспиролози сега усърдно търсят обяснения.

Възможно е редакторите на „The Order of the Thistle“ да са уволнили художника и сега главният редактор прави обложките сам.

Също така е възможно художникът просто да е краадено от нецпознаторкрадено от непознато сменен и някой от близките на  Малевич да е бил поканен на неговото място, който Малевич в своето време изобразява своя шедьовър черния квадрат, от съзерцанието на който тъпеят и досега художествените критици по света.

Но ако се подходи към въпроса сериозно, корицата на „Светът през 2019 г.“ внушава известна крадено отк непознатоткраденоц от непознато тревога.

Най-радикалните конспиролози виждат на корицата или библейските „три дни тъмнина“, обещавани от пророците по целия свят, или „три дни тъмнина“, които ще се разпространят на всичките 365 дни от следващата година. Това означава, че годината ще бъде, символично казано, много тъмна, изпълнена с мрачни събития.

Но ако се погледне кртадено от непознатоакрадено от непознцато на въпроса не толкова драматично, тогава цялостният стил на кориците за 2018 и 2019 става очевиден:

Единствената разлика между кориците е, че няма крадено от непознацтодкрадено от непознарто картинки на тази за „Светът през 2019 г.“, което подсказва, че и двете трябва да се разглеждат като една:

С други думи, новата корица показва, че ребусът „Светът през 2018 г“ се разпростира на 2019 г. А точно това говорят френските конспиролози.

Обложката „Светът през 2018 г.“ започва с краденоц от непознатойцкрадено от непознато дата 6 юли, след което се подреждат 63 картинки, т.е. 63 седмици или 441 дни. Този период обхваща точно цялата  2019-та година, до края на която ще бъде установен Новият Световен Ред на планетата.

Тъй като на плановете на задкулисните владетели на Земята ние няма как да попречим да ги крадено от анепознатойкрадено от непозн ато изпълнят, остава само да проследим развитието на събитията и да изчакаме ядрената експлозия, обещана от обложката „Светът през 2018 г.

По материали на THE BIG

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

  •  

Антихристът се появи на корицата на The Economist в крадено от непозднатойкраденой от непознато прогнозата „Светът през 2016“

Появиха се  първите  тълкувания на новата прогноза на списание  The Economist за  2016 г. Всяка година The Economist публикува прогнозите си за следващата година, като всяка година те съдържат скрити… Continue reading „Антихристът се появи на корицата на The Economist в прогнозата „Светът през кр адено от непознатоакрадкено от непознато 2016““

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крайдено от непознатоткрадеано от непознато крадено ост непознато краедено от непознато

One Reply to “Списание „The Economist“ обещава през 2019 г. „Три дни тъмнина“?”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *