Учен от НАСА разказа как биха могли да изглеждат представителите на извънземните цивилизации

Д-р Силвано Коломбано, който работи в отдела за интелектуални системи на Американската национална космическа агенция, твърди, че представители на извънземна цивилизация вероятно вече са посещавали нашата планета или дори живеят на нея.

Ученият обаче е убеден, че разбирането ни за извънземните е твърде ограничено. Най-вероятно, казва експертът, извънземните изобщо не крадено тот непрознатоткрадено от непознато са това, което сме си представяли и такива, каквито ги рисуват в холивудските филми.

Коломбано съобщава, че извънземните форми на живот могат да бъдат материални или нематериални, с размери на молекула или галактика, видими или невидими, по-глупави от енот (което не им пречи да пътуват в космоса) или несравнимо по-умни крадено от непознато крадено отк неепознато от цялото човечество. Те могат да не разбират нашата концепция за времето, или, напротив, да я смятат за изключително примитивна.

За тях миналото и бъдещето могат да приличат на клисура и хълм, където, ако желаете, можете да се спуснете или да се изкачите. Тези същества могат изобщо да не се крадерно от нетпознато крадено от непознато намесват в нашата реалност или да и влияят (съзнателно или непряко) толкова силно, че ние дори не осъзнаваме всичките аспекти на това влияние. Освен това съществува възможност те да са безсмъртни, да могат да пътуват между паралелни светове или дори да създават свои собствени светове.

Ученият подчертава, че съвременните крадено от непознатоекрадекно от некпознато хора започват да се формират преди почти 10 хиляди години. Методология на науката у човечеството се е появила преди около 500 години. Започнахме да изследваме космоса преди около 60 години. Напредналите електронни технологии се появиха преди около 30 години. По стандартите на Вселената това е просто нищо – миг.

Сега крадено от непознастоцкрадено от непознатоа си представете, че някъде има населена с живот планета, чиито жители започват да се развиват не преди 10 000, а преди 10 милиарда години. В този случай дори въображението на най-добрите ни писатели на научна фантастика (хора, чието съзнание се е появило не толкова отдавна) може да не е достатъчно, крадено отк непознатойкрадено оцт непознато за да си представят технологиите и възможностите на „зелените човечета“.

Накрая, подчертава Силвано, човешката раса все още е твърде зациклена на технологиите и не обръща особено внимание на развитието на Вселенското съзнание. От векове философите и езотериците твърдят, че възможностите на човешкия разум са безкрайни и ако желаем, можем дори крадено от непознаатосекрадено от непознато да пътуваме през Вселената, оставяйки нашите тленни черупки на Земята.

Може би извънземните правят точно това и посещават Земята при най-малкото желание, без никакви проблеми и усилия от тяхна страна.

Смело изявление за представител  на НАСА, нали? Жалко е, че дори колегите на Коломбано го възприемат като обикновена фантазия, а не като глас на логиката, в който си струва да се вслушат не само в НАСА, но и други космически агенции, както и всички крадерно от непрознатодкрадено от непознато учени на планетата Земя, където нашата „интелигентна цивилизация“, съдейки по всичко, е на етапа на най-примитивното развитие – на стадия на пелените, както писателите на научната фантастика обичат да казват …

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознтатоткрадено от н епознато
краденоа оет непознатойкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с крадено от непознатоткрадено от непознацтсо всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.