Загадъчен „Правоъгълен отвор“ е намерен на повърхността на Луната (видео)

Група   уфолози са направили невероятно откритие, разглеждайки виртуалните карти на естествения спътник на Земята.

Ентусиастите не повярвали на очите си, когато видели нещо странно в кратера Банкрофт на източната граница на Морето на Дъждовете.

На видимата страна на Луната ясно се виждал черен правоъгълник, подозрително наподобяващ идеално прав отвор. Новината незабавно облетя множество сайтове, посветени на уфологията и извънземния живот.

Тайванският специалист Скот Уорнг, който е един от авторите на невероятната находка, е убеден, че той и неговите колеги са открили входа на тайна извънземна база, намираща се вътре в Луната. Скот отдавна подозира, че най-близкото до нас небесно тяло всъщност може да бъде изкуствен обект, създаден от представители на извънземна цивилизация.

Той смята, че Луната, която ние виждаме, е само куха черупка, вътре в която се намира гигантски мегаполис на извънземни същества.

Според Уоринг, тази космическа станция се е появила на орбитата на нашата планета дълго преди първата риба да се пропълзи на сушата. Може би Луната е създадена от „зелени човечета“, за да наблюдават човешката еволюция и да контролират нашата раса.

Така или иначе уфолозите казват: Черният правоъгълник на повърхността на Селена е поредното сериозно доказателство, че Луната не е толкова елементарна, в което учените от цял ​​свят ни убеждават.

Ако дадено небесно тяло е необитаемо, тогава как може да се обясни появата на описаната аномалия върху него? Да не говорим за стотици други подобни, също толкова неразбираеми аномалии, от гледна точка на научните възгледи за естествения спътник на Земята.

А Естествен ли е? ..

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!

Ако си мислите, че Битие ( Γένεσις) е единствената версия на историята на нашето създаване и съществуване, то древни  текстове на различни култури ще ви кажат, че ние сме тук… Continue reading „20 000-годишни шумерски таблички разказват кой е създал Homo Sapiens!“

Кори Гуд: Извънземните гиганти в Антарктида се събуждат!

В това се крие главната опасност от глобалното затопляне, смятат американските учени. Изследователи от Аризонския държавен университет предложиха да се замразяват ледовете на Антарктида, които се топят поради затоплянето на… Continue reading „Кори Гуд: Извънземните гиганти в Антарктида се събуждат!“

Конспирации: Антарктида и Австралия са свързани с подводни тунели! (видео)

Повече можете да прочетете на фейсбук страницата ни ТУК!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *