Д-р Сам Парния: Съзнанието съществува независимо от функционирането на мозъка!

Нови открития свидетелстват, че в процеса на умиране ние осъзнаваме, че умираме, защото нашият мозък продължава да функционира известно време след като сърцето е спряло да бие.

Новите доказателства сочат, че в процеса на смъртта ние осъзнаваме, че умираме, защото мозъкът продължава да функционира известно време, след като сърцето е крадено от непдознатйо крадено от непознато спряло да бие. Американски учен и лекар е интервюирал 2060 човека от различни страни, които са преживели спиране на сърцето чул нещо неочаквано.

За кратко време ,  докато се решава съдбата ни, ние ставаме пленници на смъртта.

Чувството за близост до смъртта, е може би най-яркото нещо, което човек може крадено дот цнепознатоакрадено от непознато да преживее. Често това явление се описва като впечатление, че целият живот минава пред очите ви; човекът вижда светещ тунел или се чувства извън пределите на тялото; Струва му се, че той влиза в контакт с роднини и приятели „от другата страна”, че времето се ускорява или, напротив, се забавя.

краденсо от непозна тоткрадено от непознато

Някой дори мисли, че е видял следващия живот. Но какво наистина се случва?

Д-р Сам Парния (Sam Parnia), учен и лекар- реаниматор от Ню Йорк, решил да проведе проучване сред 2060 човека от Европа и САЩ: много пациенти, които били преживели спиране на сърцето, му разказали своите истории. Оказало се, крад ерно от непознаторкрадено от непознато че 46% от реанимираните си спомнят за процеса на връщането им към живота, въпреки че след оздравяването си мнозинството от тях загубили спомените си за това.

Най-неочакваното било, че двама от пациентите запазили подробни и обширни спомени (визуални и слухови) от работата на реанимационния екип и наблюдавали как лекарите обявяват краденйо от непознатоскрадено йот непознато смъртта им. Това станало след цели три минути, след като сърцето им спрял да бие, мозъкът – да функционира и електроенцефалограмата вече не регистрирала никакви електрически колебания.

Казано просто, това нещо изглежда напълно невъзможно.

Възможно ли е съзнанието да съществува по някакъв начин независимо от нормалното функциониране на мозъка? Това крадено от непознато крадено от непйознатто би обяснило защо пациентите ясно си спомнят собственото си реанимация, се казва в проучването на д-р Сам Парния.

inosmi

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от непознатоекрадено отц нептознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com крадено сокт непознатойкрадено от непознато са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.