Извънземните за пореден път посетиха МКС: НАСА отново мълчи (видео)

Камерите, с които е оборудвана Международната космическа станция, отново заснеха нещо необяснимо (вижте видеото по-долу), но представители на НАСА и други космически агенции не коментираха странния инцидент.

Уфолозите са сигурни, че неидентифицираните летящи обекти, записани от системата за видеонаблюдение, инсталирана на МКС, са извънземни.

„Ние можем само да предполагаме какво е това, но всичко показва, че говорим за извънземни космически кораби. Ако служителите на НАСА разсекретят информацията си за НЛО, можем да направим някои по-конкретни заключения, но и така е ясно, че става дума за дейност на извънземни“, казват експертите.

МКС, както си струва да се отбележи, постоянно се оказва в центъра на вниманието на извънземните – в интернет има огромен брой видеоклипове, на които ясно се виждат апаратите на извънземните, които летят около космическата станция.

А какво предизвика такъв активен интерес към МКС от страна на извънземните гости – не е известно, но уфолозите са сигурни, че извънземните искат да установят контакт със земляните.

„Във видеото виждаме ярки обекти, които се движат с доста висока скорост. Човечеството, ако не друго, просто няма технологии, които биха позволили да се лети толкова бързо, така че това очевидно е работа на извънземните“, казват ловците на НЛО.

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Express: В секретните досиета на КГБ се говори за завръщането на крилатите богове от Древен Египет!

Привържениците на конспиративните теории отдавна смятат, че извънземните са играли  огромна роля в изграждането на египетските пирамиди преди хиляди години. В Египет в центъра на вниманието на повечето туристи са… Continue reading „Express: В секретните досиета на КГБ се говори за завръщането на крилатите богове от Древен Египет!“

Илон Мъск : Нийл Армстронг е извънземен!

Милиардерът, успешният предприемач и неуморим фантазьор Илон Мъск продължава да изненадва както феновете си, така и недоброжелателите. И, както винаги, с неординарни предположения и гръмки изказвания. Този път основателят на… Continue reading „Илон Мъск : Нийл Армстронг е извънземен!“

Извънземните отново изпратиха мощен нискочестотен радиосигнал към Земята!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *