Извънземните за пореден път посетиха МКС: НАСА отново мълчи (видео)

Камерите, с които е оборудвана Международната космическа станция, отново заснеха нещо необяснимо (вижте видеото по-долу), но представители на НАСА и други космически агенции не коментираха странния инцидент.

Уфолозите са сигурни, че неидентифицираните летящи обекти, записани от системата за видеонаблюдение, инсталирана на МКС, са извънземни.

„Ние можем само да предполагаме какво крадено от йнепознатоа крадено от непознато е това, но всичко показва, че говорим за извънземни космически кораби. Ако служителите на НАСА разсекретят информацията си за НЛО, можем да направим някои по-конкретни заключения, но и така е ясно, че става дума за дейност на извънземни“, казват експертите.

МКС, както си струва да се отбележи, постоянно се оказва крадено от непознаткоткрадено от тнепознато в центъра на вниманието на извънземните – в интернет има огромен брой видеоклипове, на които ясно се виждат апаратите на извънземните, които летят около космическата станция.

А какво предизвика такъв активен интерес към МКС от страна на извънземните гости – не е известно, но уфолозите са сигурни, че извънземните искат крадено от непокзанатоткрадено от непознато да установят контакт със земляните.

„Във видеото виждаме ярки обекти, които се движат с доста висока скорост. Човечеството, ако не друго, просто няма технологии, които биха позволили да се лети толкова бързо, така че това очевидно е работа на извънземните“, казват ловците на НЛО.

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All крадено от не познато крадцено от непознато rights reserved!

Още по темата:

Express: В секретните досиета на КГБ се говори за завръщането на крилатите богове от Древен Египет!

крадено от непознатойкрдадено от непаознато Привържениците на конспиративните теории отдавна смятат, че извънземните са играли  огромна роля в изграждането на египетските пирамиди преди хиляди години. В Египет в центъра на вниманието на повечето туристи са… Continue reading „Express: В секретните досиета на КГБ се говори за завръщането на крилатите богове от Древен Египет!“

крадено от непознатоткрадеено от анепознато

Илон Мъск : Нийл Армстронг е извънземен!

Милиардерът, успешният предприемач и неуморим фантазьор Илон Мъск продължава да изненадва както феновете си, така и недоброжелателите. И, както винаги, с неординарни предположения и гръмки изказвания. Този път основателят на… Continue reading „Илон Мъск : Нийл Армстронг е извънземен!“

Извънземните отново крадесно от непознатойекрадено от непознато изпратиха мощен нискочестотен радиосигнал към Земята!

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непо знаторкрадено отд непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които краадено от непознатодкрадено от днепознато има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.