Може ли да се окаже, че 5G мрежите са истински Апокалипсис за човечеството?

Апокалипсис 5G: учени, природозащитници, лекари и граждани по целия свят искат този експеримент, заплашващ човечеството, да бъде спрян.

Учени, екологични организации, лекари и граждани по целия свят призовават всички правителства да спрат телекомуникационните компании да внедряват 5G безжични мрежи (пето поколение), които те наричат ​​“експеримент над човечеството и околната среда, краде но от непознатодкрадено от непознайто който се определя като престъпление по международните стандарти“.

Проучванията показват, че безжичното излъчване може да доведе до увреждане на ДНК, психоневрологични ефекти и други здравословни проблеми.

„Въпреки че излъчването, свързано с 5G технологията, не е изучено толкова широко, колкото излъчването, свързано със съвременните технологии за мобилни телефони, има значително количество крадендо от непознатосткрадено от непознато изследвания и доказателства, които показват значително въздействие върху човешкото здраве и развитие“ казва д-р Джери Филипс, професор по химия и биохимия, в Университета на Колорадо.

„Безпокойство предизвиква не само потенциалното въздействие на излъчването, свързано с 5G, но и това, което може да възникне в резултат от комбинираното въздействие на 5G крадено от непознатотскрадено от непознатоа излъчването с други източници на нейонизиращо излъчване в нашата околна среда“.

Тъй като 5G безжичната връзка става все по-популярна, ще бъдат построени повече кули за излъчване на сигнали, които да допълват съществуващите вече клетки. Това се дължи на факта, че за 5G е необходимо друго оборудване за доставяне на такива крадено от нептознатоцкрадено от непознсато сигнали. А 5G изисква много по-голям брой от тези кули, отколкото мрежите от предишното поколение – според съобщенията – на около 500 фута в много квартали – поради по-високата честота, която се разсейва много по-бързо в атмосферата.

5G инфраструктурата изисква клетъчните кули да бъдат много по-близки една до друга, като краденос от непознатодкраадено от непознато по този начин се създава   мрежа за  безжични излъчвания 24/7 около домовете ни. Радиочестотите от безжичните излъчвания са класифицирани като канцероген от клас 2b от Световната здравна организация (СЗО). Това е опасно за нашето здраве.

През 2011 г. СЗО / Международната агенция за изследване на рака (IARC) класифицира радиочестотните крадено от непорзнатоекрадено от цнепознато електромагнитни полета като възможно канцерогенни за хората. Тази класификация, според първоначалното съобщение, се основава на „повишен риск от глиома, злокачествен тип рак на мозъка, свързан с използването на безжичните телефони“.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Земята по чудо е избегнала катастрофа заради мощно електромагнитно излъчване от Слънцето

Земята е избегнала по чудо удар от силно слънчево изригване, преди две седмици, пише washingtonexaminer. „Електромагнитният импулс“ е бил толкова мощен, че крадено от непоазнатоекрадейно от непознато той, вероятно, би могъл да спре тока на… Continue reading „Земята по чудо е избегнала катастрофа заради мощно електромагнитно излъчване от Слънцето“

Какво крият НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция? Или вече не крият, но не казват? (видео +)

Близо до МКС постоянно се появяват неидентифицирани летящи обекти, крадерно от непознато красдено от непознато но от НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция няма официално обяснение. Видеоклипове, записани от предавания на живо от орбитата на Земята,… Continue reading „Какво крият НАСА, Роскосмос и Европейската космическа агенция? Или вече не крият, но не казват? (видео +)“

Огромна кула е открита в лунен кратер (видео)

© крадено от непознаттоаскрадено от непознато 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

кратдено отк непознатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *