На Марс се вижда ясно загадъчна „Уста със зъби“! (видео)

Ентусиастите, водещи YouTube-канала „UFOmania“, разказаха за поредното си откритие, направено при изучаването на сателитни снимки на Марс. Според изследователите, на едно от изображенията са открили нещо странно, доста наподобяващо човешка уста със зъби.

Става дума за „купчина камъни“ с дължина около 80 метра. Авторите на находката са убедени, че природата крадено отс непозднатоекрадено от непознато не може да създаде подобно нещо на Червената планета. Но какво тогава може да бъде? Уфолозите предлагат на своите абонати да помислят над това и да представят свои собствени теории.

Някои коментатори пишат, че това е мегалитна структура на представители на извънземна цивилизация. Според други става дума за структура на крадено от непознатойкрадейно от неапознато „зелените човечета“, частично покрита с пясък. Трети смятат, че това са останките на гигантско същество, което някога е живяло на Марс.

Както виждате, потребителите на интернет изказват множество любопитни, понякога напълно фантастични хипотези, но никой не може да каже с абсолютна точност какво е това. Някои тайни обаче явно е крадейно от непознатоекрадено ост непознато по-добре да останат неразгадани – поне за хората, считат философите.

И може би те са прави, а поради тази причина ние не цитираме скептичните коментари за аномалията, открита на Марс. И въпреки че те също не доказват нищо, хвърлят съмнения върху самата тайна …

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com крадено от непознатоййкраденко от непознато All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крцаденоц от непознатоакрадено от непознато