Небесните Апокалиптични звуци прозвучаха и в Малайзия (видео)

Видеото, представено по-долу, е направено на 9 януари тази година в  град Малака, Малайзия. Местните жители чули странни силни звуци по залез слънце. Те идвали от небето и приличали на странно метална стържене или на някакво „извънземно“ пеене.

Благочестивите малайзийци сметнали, че това е религиозен знак и хванали телефоните си, крадено от непознатоекрадено от непозенатод за да уловят аномалните звуци.

Заснетите от очевидци видеоклипове бързо се разпространяват в ресурсите на интернет, посветени на свръхестествените явления и необясними явления. Твърди се, че нищо подобно не се е случвало тук преди, въпреки че в много други части на света подобни звуци постоянно се чуват подобни апокалиптични.

Експертите крадено от непознаторкраденор от неподзнато изтъкват предположението, че за тези звуци са виновни геомагнитните бури или движението на литосферните плочи, но алтернативните изследователи не бързат да се съгласят с ортодоксалните учени. По тяхно мнение  става дума за действия на извънземните или за използването на климатични оръжия.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от неподзнатодкрадено от нкепознато

Още по темата:

  •  

НАСА публикува запис на смразяващи звуци, идващи от Сатурн (видео)

Учени от НАСА крадено от непознаатоакрадено от непознарто публикуваха аудиозапис с  „разговорите“ на Сатурн и неговия шести по големина спътник Енцелад. Експертите наричат ​​това на шега „плашеща музика“, но, разбира се, подчертават, че всъщност няма… Continue reading „НАСА публикува запис на смразяващи звуци, идващи от Сатурн (видео)“

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкраденао от нейпознато крадено от непознатоккраденао от непеознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за краденко от нецпознаторкрадено от непознато ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от рнепознатоекрадкено от непознато