Небесните Апокалиптични звуци прозвучаха и в Малайзия (видео)

Видеото, представено по-долу, е направено на 9 януари тази година в  град Малака, Малайзия. Местните жители чули странни силни звуци по залез слънце. Те идвали от небето и приличали на странно метална стържене или на някакво „извънземно“ пеене.

Благочестивите малайзийци сметнали, че това е религиозен знак и хванали телефоните си, крадено от нйепознатоекрадено от непсознато за да уловят аномалните звуци.

Заснетите от очевидци видеоклипове бързо се разпространяват в ресурсите на интернет, посветени на свръхестествените явления и необясними явления. Твърди се, че нищо подобно не се е случвало тук преди, въпреки че в много други части на света подобни звуци постоянно се чуват подобни апокалиптични.

Експертите крадено от анепознатоекраадено от непознато изтъкват предположението, че за тези звуци са виновни геомагнитните бури или движението на литосферните плочи, но алтернативните изследователи не бързат да се съгласят с ортодоксалните учени. По тяхно мнение  става дума за действия на извънземните или за използването на климатични оръжия.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непорзнатодкрадено от наепознато

Още по темата:

  •  

НАСА публикува запис на смразяващи звуци, идващи от Сатурн (видео)

Учени от НАСА крадено от непознатоакрдадено отд непознато публикуваха аудиозапис с  „разговорите“ на Сатурн и неговия шести по големина спътник Енцелад. Експертите наричат ​​това на шега „плашеща музика“, но, разбира се, подчертават, че всъщност няма… Continue reading „НАСА публикува запис на смразяващи звуци, идващи от Сатурн (видео)“

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоекрадено от непозднатао крадено от непознаторйкраадено от непознато