НЛО, приличащи на живи същества, преследваха самолет! (видео)

Удивителното видео в момента се разпространява в сайтове, посветени на уфологията и небесните аномалии. Човек инкогнито съобщава, че не толкова отдавна летял над Южна Америка и изведнъж забелязал в илюминатора на самолета тройка загадъчни светещи кълба.

Странните светещи обекти кръжали във въздуха като живи същества, понякога се подреждали в права линия, а после отново политали в различни посоки. Едно от кълбата внезапно полетяло надолу, а другите две веднага го последвали.

След това о неидентифицирани летящи обекти изчезнали от очите на свидетеля и той въздъхнал с облекчение, защото вече започнал да се страхува, че те застрашават безопасността на полета на самолета.

Разбира се, свидетелят на невероятното събитие не пропуснал да да го заснеме с камерата на мобилния си телефон. На уфологичните ресурси в интернет видеото има и досега ефект на бомба.

Много потребители казват, че това е едно от най-добрите доказателства за присъствието на извънземни на Земята, които постоянно ни наблюдават. Техните устройства, с различни форми и светлинни „оформления“, се движат буквално навсякъде, а ескортирането на пътнически самолети от НЛО вече не е изключение.

За щастие, такива ескорти не причиняват никаква вреда и неудобства на самолетите, но най-важното остава неясно: защо извънземните космически кораби преследват земните самолети? Дали само за да изненадат или дори да плашат (както в случая) земляните? Кой знае ..

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)

Нещо много необичайно е успял да заснеме анонимен жител на Марина Дел Рей, Калифорния. Чувайки странен шум, очевидецът излязъл на улицата и изведнъж видял зрелище, излязло сякаш от фантастичен филм… Continue reading „Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)“

Извънземните за пореден път посетиха МКС: НАСА отново мълчи (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *