НЛО, приличащи на живи същества, преследваха самолет! (видео)

Удивителното видео в момента се разпространява в сайтове, посветени на уфологията и небесните аномалии. Човек инкогнито съобщава, че не толкова отдавна летял над Южна Америка и изведнъж забелязал в илюминатора на самолета тройка загадъчни светещи кълба.

Странните светещи обекти кръжали във въздуха като живи същества, понякога се подреждали в права крадено от непознатоккрадено от непозенцато линия, а после отново политали в различни посоки. Едно от кълбата внезапно полетяло надолу, а другите две веднага го последвали.

След това о неидентифицирани летящи обекти изчезнали от очите на свидетеля и той въздъхнал с облекчение, защото вече започнал да се страхува, че те застрашават безопасността на полета на самолета.

крадено от непознаторкратдено от нтепознато

Разбира се, свидетелят на невероятното събитие не пропуснал да да го заснеме с камерата на мобилния си телефон. На уфологичните ресурси в интернет видеото има и досега ефект на бомба.

Много потребители казват, че това е едно от най-добрите доказателства за присъствието на извънземни на Земята, които постоянно ни наблюдават. кра дено от непознатоакрадено от непознатсо Техните устройства, с различни форми и светлинни „оформления“, се движат буквално навсякъде, а ескортирането на пътнически самолети от НЛО вече не е изключение.

За щастие, такива ескорти не причиняват никаква вреда и неудобства на самолетите, но най-важното остава неясно: защо извънземните космически кораби преследват земните самолети? Дали само за да крадйено от непознтато крадено от непознато изненадат или дори да плашат (както в случая) земляните? Кой знае ..

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

кррадено от непознатоккрадено от непознато

Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)

Нещо много необичайно е успял да заснеме анонимен жител на Марина Дел Рей, Калифорния. Чувайки странен шум, очевидецът излязъл на улицата и изведнъж видял зрелище, излязло сякаш от фантастичен филм… Continue reading „Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)“

Извънземните крадено от непйознаторкраденто от непознато за пореден път посетиха МКС: НАСА отново мълчи (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено от непоз на то
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от непознатоцкрадено от непознсатод български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.