НЛО, приличащи на живи същества, преследваха самолет! (видео)

Удивителното видео в момента се разпространява в сайтове, посветени на уфологията и небесните аномалии. Човек инкогнито съобщава, че не толкова отдавна летял над Южна Америка и изведнъж забелязал в илюминатора на самолета тройка загадъчни светещи кълба.

Странните светещи обекти кръжали във въздуха като живи същества, понякога се подреждали в права кртадено от непознаторкрадено от непознарто линия, а после отново политали в различни посоки. Едно от кълбата внезапно полетяло надолу, а другите две веднага го последвали.

След това о неидентифицирани летящи обекти изчезнали от очите на свидетеля и той въздъхнал с облекчение, защото вече започнал да се страхува, че те застрашават безопасността на полета на самолета.

крадено от непознатотксрадено от нрепознато

Разбира се, свидетелят на невероятното събитие не пропуснал да да го заснеме с камерата на мобилния си телефон. На уфологичните ресурси в интернет видеото има и досега ефект на бомба.

Много потребители казват, че това е едно от най-добрите доказателства за присъствието на извънземни на Земята, които постоянно ни наблюдават. крадено от непдознатодкрадено от непозна то Техните устройства, с различни форми и светлинни „оформления“, се движат буквално навсякъде, а ескортирането на пътнически самолети от НЛО вече не е изключение.

За щастие, такива ескорти не причиняват никаква вреда и неудобства на самолетите, но най-важното остава неясно: защо извънземните космически кораби преследват земните самолети? Дали само за да крадено от непознатойкрадено от непоз натйо изненадат или дори да плашат (както в случая) земляните? Кой знае ..

e-chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

крадено от непозкна токкрадено от непознато

Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)

Нещо много необичайно е успял да заснеме анонимен жител на Марина Дел Рей, Калифорния. Чувайки странен шум, очевидецът излязъл на улицата и изведнъж видял зрелище, излязло сякаш от фантастичен филм… Continue reading „Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)“

Извънземните крад ено оат непознаторкрадено от непознато за пореден път посетиха МКС: НАСА отново мълчи (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадйено от неапознатоткрадено от непознато