Триъгълeн НЛО e засечен в нощното небе над САЩ (видео)

Клипът е направен на 1 януари тази година от американски астроном – любител, който иска да запази анонимността си.

Той снимал нощното небе с обикновен телескоп, снабден с устройство за нощно виждане и камера, когато нещо много странно неочаквано попаднало в обектива на устройството му. На голяма височина стремително прелетял крадено от непознатоткрасденод от непознато неизвестен обект, приличащ на светещ равностранен триъгълник.

Според автора на мистериозните кадри това не може да бъде спътник, МКС, комета или обикновен самолет. Но тогава какво е ?

Много потребители на интернет подозират, че нашият герой е успял да заснеме легендарния американски самолет „TR-3B Astra“. Градската легенда гласи, че този крадено от непознато кцрадено от непознато самолет е бил разработен от Съединените щати на базата на извънземни технологии, след като военните свалят „летяща чиния“ близо до град Розуел.

Конспиролозите твърдят, че TR-3B Astra, който изглежда като черен триъгълник, може да се движи с невероятни скорости и дори да се издига в космоса.

Други коментатори, които запознали крадено от непознаторкраадено от непкознато се с необичайното видео, стигат до заключението, че това не е секретен футуристичен самолет, а най-„обикновен“ летателен апарат на представители на извънземна цивилизация.

Ако се вярва на уфолозите, апаратите на „зелените човечета“ непрекъснато летят в атмосферата на Земята, особено през нощта, когато са най-трудни за засичане. Може би на самите крадено аот непойзнатойкрадено от непознато извънземни това не им пречи да наблюдават земляните и дори до известна степен да контролират живота ни.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 крадено от непознатоккрадено цотс непознато nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!