Триъгълeн НЛО e засечен в нощното небе над САЩ (видео)

Клипът е направен на 1 януари тази година от американски астроном – любител, който иска да запази анонимността си.

Той снимал нощното небе с обикновен телескоп, снабден с устройство за нощно виждане и камера, когато нещо много странно неочаквано попаднало в обектива на устройството му. На голяма височина стремително прелетял крадендо окт непознатоцкрадено от непознато неизвестен обект, приличащ на светещ равностранен триъгълник.

Според автора на мистериозните кадри това не може да бъде спътник, МКС, комета или обикновен самолет. Но тогава какво е ?

Много потребители на интернет подозират, че нашият герой е успял да заснеме легендарния американски самолет „TR-3B Astra“. Градската легенда гласи, че този крадено от непорзнатоткрадено от непознатой самолет е бил разработен от Съединените щати на базата на извънземни технологии, след като военните свалят „летяща чиния“ близо до град Розуел.

Конспиролозите твърдят, че TR-3B Astra, който изглежда като черен триъгълник, може да се движи с невероятни скорости и дори да се издига в космоса.

Други коментатори, които запознали крадено от непознатодкратдено ойт непознато се с необичайното видео, стигат до заключението, че това не е секретен футуристичен самолет, а най-„обикновен“ летателен апарат на представители на извънземна цивилизация.

Ако се вярва на уфолозите, апаратите на „зелените човечета“ непрекъснато летят в атмосферата на Земята, особено през нощта, когато са най-трудни за засичане. Може би на самите кркадено от непознато крадено от непокзнато извънземни това не им пречи да наблюдават земляните и дори до известна степен да контролират живота ни.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 крадерноа от непознатоакрадено от непознато nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски крадено от непознатоткрадено от днепознайто и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.