Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)

Според  западни издания уфологът Скот Уоринг е обявил, че открил „огромна извънземна база„. За целта той използвал специално приложение, в което може да се разглежда космическото пространство около планетата.

Според него размерите на базата показват, че тя е по-голяма от Земята. Това, според Уоринг, е доказателство, че извънземните същества не крадено от неспознатоткрадено от непознатйо само съществуват във Вселената, но и са толкова напреднали, че са били в състояние да построят огромни кораби.

Така или иначе скептиците и експертите на НАСА твърдят, че това, което Уоринг вижда, не е нищо повече от парадолия – зрителна илюзия, в която мозъкът „мами“ очите, създавайки илюзорни образи, крадено от непознатойкрдадено от непознаато които преди това са били познати на човека.

По материали на  express.co.uk

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

краденао от непознатоакрадено от некпознато

Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи за поредното си невероятното си откритие.  На снимки на нашето Слънце той е открил огромен космически  кораб-майка. По думите на Уоринг този извънземен космически… Continue reading „Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето“

Уоринг: крадено от непознатоткрадено от непозкнасто Мистериозната „дупка в океана“ до остров Кайкос е извънземна база

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краадено от непознатцоцкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на крадено от нептознатодкрадено от нептознато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.