Уфологът Скот Уоринг съобщи, че е открил „огромна база на извънземна цивилизация“ (видео)

Според  западни издания уфологът Скот Уоринг е обявил, че открил „огромна извънземна база„. За целта той използвал специално приложение, в което може да се разглежда космическото пространство около планетата.

Според него размерите на базата показват, че тя е по-голяма от Земята. Това, според Уоринг, е доказателство, че извънземните същества не крадено от неепознатоацкрадено от непознато само съществуват във Вселената, но и са толкова напреднали, че са били в състояние да построят огромни кораби.

Така или иначе скептиците и експертите на НАСА твърдят, че това, което Уоринг вижда, не е нищо повече от парадолия – зрителна илюзия, в която мозъкът „мами“ очите, създавайки илюзорни образи, крадкено от непоазнатоткрадено от непознато които преди това са били познати на човека.

По материали на  express.co.uk

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

крадено орт непознатоаакрадено от непознато

Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи за поредното си невероятното си откритие.  На снимки на нашето Слънце той е открил огромен космически  кораб-майка. По думите на Уоринг този извънземен космически… Continue reading „Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето“

Уоринг: кркадено от нрепознатоткрадено от непознато Мистериозната „дупка в океана“ до остров Кайкос е извънземна база

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадаено от непознеатоцкрадено от непознато