Възрастнa американка научи котките си да крадат и да и носят скъпоценности!

Невероятният инцидент е станал в столицата на американския щат Охайо – Кълъмбъс, където е арестувана възрастната жителка Рут Грегсън, която е на 84 години. Тя е обвинена в обучение на котки за кражба на различни ценности от нейните съседи.

Рут имала, както е установено по време на разследването, 65 котки. крацдено от непознатоккрадаено от непознато В един момент в градската полиция започнали да постъпват оплаквания от съседите на Грегсън, че започнали да им изчезват ценни вещи. Оказало се, че всички жалбоподатели били посещавани от котките на възрастната жена, които жителите на този район хранели. И въпреки че на пръв поглед всичко това изглеждало много абсурдно крадаено отр непознатоекрадено от непознато – тези котки да са участвали в кражбите, полицията започнала проверка.

В резултат било разкрито, че Рут научила котките си да й носят всякакви лъскави предмети и украшения. В продължение на няколко години животните занесли на възрастната си стопанка различни ценни вещи на обща стойност 650 хиляди долара.

Рут хранела крадено отр непознатоакрадено от нецпознато котките си, само ако й донасяли нещо ценно. Старата жена обяснила своята престъпна дейност с факта, че не разполага със средства да храни такава орда от животни, затова ги научила сами да си изкарват прехраната.

Понастоящем всички котки на Грегсън са изпратени в приют, а американката я очаква съдебен процес. крадено от непознеатоакрадено аот непознато Според началника на полицията на Кълъмбъс – Ким Джейкъбс, котките на възрастната жена са ограбили общо най-малко 5 000 къщи, но може да има повече жертви, така че следователите са поканили и други потенциални жертви, ако има такива, в полицията.

Рут Грегсън е първият човек в историята на САЩ, обвинен крадено от непознсатодкрадено от нецпознато в обучението на котки за извършване на престъпления. Наистина, подобни случаи има и с други животни, например, с катерички, маймуни и др. Смята се, че котките е невъзможно да се дресират (котката прави само това, което сама пожелае, не забравяйте това!)

e-chronicles

крадено от непознато крйадено от непознато

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Котките са колонизирали Земята с помощта на хората

Котките обичат да се преструват, че не се нуждаят от нас. Но  нови краденцо от непознатойкрадено от непознатоа генетични изследвания показват, че глобалното разпространение на котките започва едва след техния „съюз“ с хората. Както се… Continue reading „Котките са колонизирали Земята с помощта на хората“

Котките са извънземни наблюдатели на Земята

В древни времена котките са считани за същества с   извънземен произход. И сега авторитетни краедерно от непознатоцкрадено от непознато източници  твърдят, че котките са извънземни, оставени на  Земята като наблюдатели и  очевидно имащи  „нетрадиционни“ умения.… Continue reading „Котките са извънземни наблюдатели на Земята“

Котките се запознават с новороденото бебе (видео)

© 2018 nepoznato. energetika-bg.com All rights reserved!

крадено о т непознатойкратдено от непознато

One Reply to “Възрастнa американка научи котките си да крадат и да и носят скъпоценности!”

  1. Квазиракис

    Ако наистина е направила това, то на тази жена трябва да и дадат медал. Никой не може да накара котка да направи нещо ако тя самата не иска. Котките са много умни, но и независими и упорити.

Comments are closed.