„Кубът на Боргите“ отново се появи до Слънцето (видео)

Тайнственият куб близо до Слънцето периодично попада в обектива на камерите на спътници, изучаващи нашата звезда. Уфолози от САЩ видяха поредната такава аномалия на 9 февруари.

Според независими изследователи във всички тези случаи, включително и сегашния, поразяват поне три неща. Защото загадъчният слънчев обект:

 

има строго квадратна форма, което не може да бъде природен обект, дори и да е някакво изригване от Слънцето;

е с просто колосални измерения, съизмерими с огромните планети на нашата Слънчева система, поради което можем да го наречем кораб на извънземните само условно, може би това е някакъв технологичен феномен, а не обект;

появява се само за част от секундата и веднага изчезва отново, което прави възможно да се направи предположение, че се намира в паралелен свят и само благодарение на Слънцето някак си се проявява в нашата реалност за момент.

 

Уфолозите, разбира се, отдавна правят всякакви предположения, свързани по някакъв начин с извънземните, които могат да използват Слънцето като междузвезден портал, за зареждане с енергия и дори като маскировъчен щит.

Учените категорично отхвърлят всякакви извънземни теории, въпреки че не признават да има проблеми със сателитните камери, защото при снимане на всичко останало (с изключение на странния куб близо до Слънцето) остава във фокус. Загадка, но дали знаем всичко за нашето светило, парират ортодоксалните изследователи?

Затова прибързаните заключения на уфолозите, казват те, не могат да се приемат за истина – това не са нищо повече от предположения, и при това доста смели, както винаги, граничещи с фантастиката …

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)

Тайнственият гигантски куб в близост до Слънцето,  с  размери  колкото нашата планета, отново попадна в обектива на камерите на космическите станции на НАСА, изучаващи звездата. В началото на този месец… Continue reading „Смъртоносният „Куб на Боргите“ отново се появи до Слънцето! (видео)“

Над Teксас е заснет „черен куб, излизащ от портал“ (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “„Кубът на Боргите“ отново се появи до Слънцето (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *