Мистериозна розова мъгла покри редица британски градове (видео)

Няколко региона в югозападната част на Обединеното кралство бяха обвити в мистериозна розова мъгла. Това се е случило миналия уикенд, когато температурата във Великобритания бе необичайно висока за февруари: около 20 градуса по Целзий.

Метеоролозите свързват появата на необичайно оцветената мъгла със затоплянето, но много потребители в интернет са убедени крадено дот непознатоскрадено от непйознато в мистичния характер на това явление. Очевидци активно споделят в интернет снимки и видеоклипове, заснети на улицата.

Розовата мъгла предизвика отмяната на няколко десетки полети. Но в определен момент мъглата бързо изчезнала и Слънцето веднага започнало да свети. Изумените британци все още продължават да обсъждат мистериозния феномен и да представят крадено от непознатоакрадено аот непознаток различни теории за причините за неговия произход.

Някои хора смятат, че за това са виновни секретните опити на правителството – например, използването на метеорологични оръжия. Според крадено от недпознаторкрадендо от непознато други това е аномалия от свръхестествена природа и затова е просто невъзможно да се обясни. Трети говорят за действия на представители на извънземна цивилизация.

Ако се вярва на четвърти, това е явление, причинено от приближаването на легендарната планета Нибиру към Земята.

Пети вярват, че става дума за бъг в работата краденос от непознатойкррадено от непознато на Матрицата или с отварянето на портал към друго измерение. Но за съжаление, никой не може да каже с абсолютна точност какво е това. Очевидно и учените също няма да изяснят тази ситуация.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com крадйено от некпознатоцкрадено от непознато All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *