Нашествие на НЛО над Китай (видео)

На 10 януари тази година жител на Китай е заснел флотилия от неидентифицирани летящи обекти, движещи се посред бял ден над града. На видеото се виждат най-малко три тъмни НЛО с овална форма, бавно летящи на небето.

Според автора на видеото това са „летящи чинии“ на представители на извънземна цивилизация, крадено от непозанатойкраденсо от непознато посетили нашата планета с неизвестна цел. Обектите не издават никакви звуци, но внушили интуитивно чувство на безпокойство у свидетеля.

След необичайното наблюдение, човекът веднага се прибрал у дома, не искайки повече да остава под откритото небе. Озадаченият китаец качил загадъчните кадри интернет, а материалът привлече вниманието на много уфолози, както крадено от непознатотткрадено от непознатот и на обикновените потребители.

Много коментатори считат, че тези апарати не приличат на дронове, метеорологични сонди, дирижабли или хеликоптери. А може би „зелените човечета“ наистина са посетили Китай, без да се крият от очите на жителите на Поднебесната империя?

 

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още крадено от снепознатоцкрадено от непозна то по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено оте непознатоекрадено еот непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *