Невероятно видео: Изтребител преследва „летяща чиния“!

Удивителното видео, на което се вижда невероятния сюжет, е направено в края на ноември миналата година, но съвсем наскоро е качено в интернет.

Жител на щата Ню Джърси, който е пожелал да остане анонимен, твърди, че е бил свидетел на това, как изтребител преследва „летяща чиния“ на пришълци.

Сензационният клип крадено от недпознатоакрадено о т непознато демонстрира тъмен обект с впечатляващи размери, с форма на пура, който лети много бързо по дневното небе. Военният самолет лети около НЛО, очевидно заинтересуван от появата на този „непознат“.

За съжаление, записът не трае дълго и не показва как е приключила срещата на изтребителя ​​с предполагаемия космически кораб на извънземни. крадено от нсе познатоскрадено от непознато Това кара някои потребители да поставят под въпрос надеждността на такива кадри. Скептиците смятат, че „летящата чиния“ е добавена към записа с видеоредактор.

Междувременно много уфолози твърдят, че видеото е оригинално, че е проверено за редактиране повече от веднъж и не са намерили нищо подобно, макар, че краткостта на видеото крадено кот непознатоакрадено от непознсато изглежда подозрителна.

От друга страна, мистериозни НЛО често се появяват във въздушното пространство на САЩ , а американските военни резонно изпращат военна техника към „летящите чинии“, за да могат, ако е необходимо, да се противопоставят на евентуална атака на нежеланите гости.

Възможно е обаче американците просто да изследват такива обекти крадено от непознатоакрадденко от непознато в небето, тъй като отдавна са се убедили в липсата на агресивност от страна на пришълците.

А самите видеокадри в този случай са редки и заслужават специално внимание от уфолозите.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com крадено от нетпознатоакрадйено от непознато All rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски краадено от непознатойкрадено от тнепознато и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.