Невероятно видео: Изтребител преследва „летяща чиния“!

Удивителното видео, на което се вижда невероятния сюжет, е направено в края на ноември миналата година, но съвсем наскоро е качено в интернет.

Жител на щата Ню Джърси, който е пожелал да остане анонимен, твърди, че е бил свидетел на това, как изтребител преследва „летяща чиния“ на пришълци.

Сензационният клип демонстрира тъмен обект с впечатляващи размери, с форма на пура, който лети много бързо по дневното небе. Военният самолет лети около НЛО, очевидно заинтересуван от появата на този „непознат“.

За съжаление, записът не трае дълго и не показва как е приключила срещата на изтребителя ​​с предполагаемия космически кораб на извънземни. Това кара някои потребители да поставят под въпрос надеждността на такива кадри. Скептиците смятат, че „летящата чиния“ е добавена към записа с видеоредактор.

Междувременно много уфолози твърдят, че видеото е оригинално, че е проверено за редактиране повече от веднъж и не са намерили нищо подобно, макар, че краткостта на видеото изглежда подозрителна.

От друга страна, мистериозни НЛО често се появяват във въздушното пространство на САЩ , а американските военни резонно изпращат военна техника към „летящите чинии“, за да могат, ако е необходимо, да се противопоставят на евентуална атака на нежеланите гости.

Възможно е обаче американците просто да изследват такива обекти в небето, тъй като отдавна са се убедили в липсата на агресивност от страна на пришълците.

А самите видеокадри в този случай са редки и заслужават специално внимание от уфолозите.

e -chronicles

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *