Тибетците били потомци на марсианците?

Засега учените не са успели да установят защо такава малко пригодна за живот област е била обитавана дълго преди ерата на фараоните и как е възникнала генетичната разлика на тибетците от останалите разумни жители на планетата.

Генетично проучване на тибетците , проведено от изследователи от Китай , Дания и Университета на Калифорния, е установило, че един от вариантите на гена EPAS1 позволява на тибетците, много от които живеят на 4000 метра над морското равнище, и където кислородът е с 40 процента по-малко , отколкото в низините , да се чувстват прекрасно там, където другите едва оцеляват.

А такава феноменална способност имат 90 процента от местните жители на Тибетското плато. При това археологически доказателства свидетелстват, че тибетската цивилизация е най-малко на 11 000 години, което я прави може би най- древната в света.

От тези факти вече се възползват специалисти по палеоконтакти, които проучват възможността за идването на Земята на извънземни в древността. Според тяхната хипотеза , народът на Тибет – това са потомци на марсианците, които са избягали от тяхната умираща планета и се заселват там, където им е най-комфортно – в райони с разредена атмосфера и ниска температура.

Това обяснява както генетичните (повече от 30 разлики), така и менталните особености на тибетците, които се считат за стандартни носители на човешката духовност. Затова, може би, благодарение на тях до нас е достигнала системата от философски възгледи на марсианската цивилизация.

Възможно е също така в Тибет да се крият и архивите на марсианците, както и образци на техника, така че едва ли е случайно, че от тях се интересуват не само граждански изследователи , но също и военни. Между другото е известно, че Адолф Хитлер чрез окултната тайна служба „Ahnenerbe“ е търсил в Тибет ключа към световно господство, но не го е намерил – страхотен късмет за цялото човечество …..

e-chronicles

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *