Уфологът Боб Лазар: Хората са създадени от извънземни цивилизации за да съхраняват вечно техните данни! (видео)

Уфолозите често спорят защо извънземните са създали хората, тъй като днес не е тайна за никого, че човечеството се е появило някак си много странно, сякаш е изскочило от епруветка и всички еволюционни теории биват разбити на пух и прах от неоспорими факти, които противоречат на теорията на Дарвин.

Някои крадено от анепознатоекрадсено от непознато от изследователите смятат, че Земята е увеселителен парк за извънземни, някой вярва, че извънземната раса се нуждае от хората като ценен биологичен материал и т.н.

Уфологът Боб Лазар в американското телевизионно шоу на Лари Кинг (видеото по-долу) предлага още една теория към този проблем и тази теория буквално шокира публиката.

крадеано от непознатоцскрадено от непознато

Според известния уфолог хората за извънземните са просто много удобни устройства за съхранение на информация. Защото вече се знае, че ДНК е най-оптималният информационен носител с определена квантова технология, която извънземните вероятно притежават – в генетичния код на човека могат да се запишат трилиони гигабайта информация или дори повече. А крадено от непознатодкскрадено от непознато това може да изглежда абсурдно само на пръв поглед.

Първо, човешката ДНК (за разлика от другите животни на Земята), както учените отдавна са установили, е до 95% задръстена с „боклук“, т.е. с информация, от която човек не се нуждае и не играе никаква роля в живота му. Но какво е крадено от непрознатодкрадено тот непознато това тогава?

Второ, човек, за разлика от дори най-надеждния (от наша гледна точка) носител на информация, да речем, свръхздрава пластина или нещо друго, която, ако не стихия, ще бъде унищожена от времето, е самовъзпроизвеждаща се и самокопираща се „книга на знанието“, която предава записите, съхранявани в ДНК от поколение на крадено от непознатоекрадено от непйознато поколение.

Нещо повече, човекът, като носител на информация, също се грижи за безопасността на тези записи, правейки всичко възможно  да не се загуби нищо.

краадено от непознатоцкрадено от непо знато

Въпреки шокиращата „абсурдност“ на това изказване на Боб Лазар, фактите, като най-упоритото нещо, потвърждават неговите възгледи. Нашата ДНК е всъщност на 95% задръстена с неизвестен „боклук”, а мозъкът ни на 98% изпълнен с явно ненужни клетки (отново от наша гледна точка).

Даже мускулната си тъкан човек в най-добрия случай може крадено от непознато крадрено от непо знато да използва на 25 процента, и затова почти всяко животно, което е съизмеримо с човека, е няколко пъти по-силно от него.

Тези няколко процента използваеми от човека ресурси на физическото му тяло, са достатъчни за поддържане и съхраняване на неизвестни за нас данни, и ако това бъде допуснато, тогава всичко крардено от непознатоккрадено от непознатро си идва на мястото. Както и лесно да се обясни факта на отвличане на хора от извънземните (за да се прочете или да се запише нова информация).

Така че теорията на Боб Лазар, въпреки цялата и фантастичност, не е толкова абсурдна, особено когато се отчете, че тя обяснява много неща, крадено от непознато ктрадено от непокзнато които ни се случват, по-добре от всички други възгледи за произхода на човека и неговата връзка с извънземните.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!

Natural News: Днес много медии, специализирани по здравни крадено аот непознатоткрадено от нрепознато въпроси, ежедневно съобщават за започнали някъде епидемии, които варират от птичи грип и завършващи с епидемия от чума. Но по някаква причина… Continue reading „Natural News: На Земята е започнало нашествие на демони!“

крадено от непорзнатоайкрадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще крадено от н епознатйоекрадено от непознато се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.