Защо е опасно да се намираме близо до неприятен човек?

От агресивен или „отровен“ човек трябва да стоим  далече. Няма друг начин да се чувстваме  по-добре. И са напълно безполезни съветите за „мирно съжителство”, “ игнорирай”, „не му  обръщай внимание”.

Нашето подсъзнание безпогрешно разпознава заплахата и непрекъснато подава сигнали за тревога. То, така да се каже, смята, че сме глухи крадено отц непознатоскраадено от непознато и не чуваме сигнала, и не се отдалечаваме от опасния човек. Така че трябва да алармира все по-силно! И По-силно!

И в кръвта започват да се отделят все повече опасни „хормони на стреса“. Възниква парализа на симпатиковата нервна система, както я нарича антропологът Стивънсън. В крайна сметка това може да краденао от непознатоекдрадено от непознато свърши зле.

Както в известния експеримент, когато овца и вълк били вързани съвсем близо, но на безопасно разстояние един от друг. В крайна сметка бедната овца умряла от разрив на сърцето, въпреки че вълкът не я наранил. Само я гледал, гледал …

Така е устроен и човекът. Ако той постоянно крадено от нцепознаторкрадсено от непознато е принуден да бъде близо до този, когото подсъзнанието разпознава като опасен обект, първо му се влошава самочувствието, а след това се разболява. Дори ако този неприятен, „опасен” човек само е наблизо и само гледа.

Той си седи в съседния офиса, в същото купе е, идва му на гости като крадесно от непознаторкрадено от нерпознато роднина …

Такова е „химията“ в организма, и нищо не може да се направи. А въжето, с което ни държи, са семейните връзки, например. Възпитание, учтивост, интелигентност, други страхове: Как мога да помоля шефа да ме прехвърли в друг офис? Или да се преместя на друго място? Или да не краденао от непознатоцкрадено от непознарто каня лошата леля или зъл братовчед на празника?

Но алармата ще става все по-силна и по-силна. И  ние трябва да помним, че не сме крадено оат непознатоекрадено от нейпознато овце. И не сме свързани буквално. Единственият начин е да се отдалечим  на безопасна дистанция. Няма друг начин.

Ан Кириян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

 

С този мистичен ритуал за подсъзнанието ще получите отговори на всички въпроси!

    крадеано от непоазнатоакрадено от непознато „Вашето подсъзнание работи постоянно, когато сте будни и когато спите“ (Наполеон Хил). Подсъзнанието никога не се изключва, тъй като то контролира сърцебиене, кръвообращение и храносмилане. То контролира всички жизненоважни… Continue reading „С този мистичен ритуал за подсъзнанието ще получите отговори на всички въпроси!“

© 2019 energetika-bg.com All крадено от наепознаторкрадено от некпознато rights reserved!

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са крадено от непозенатойкрадйено от непознато с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.