Защо е опасно да се намираме близо до неприятен човек?

От агресивен или „отровен“ човек трябва да стоим  далече. Няма друг начин да се чувстваме  по-добре. И са напълно безполезни съветите за „мирно съжителство”, “ игнорирай”, „не му  обръщай внимание”.

Нашето подсъзнание безпогрешно разпознава заплахата и непрекъснато подава сигнали за тревога. То, така да се каже, смята, че сме глухи краденро от непознатоекрадено от непознатцо и не чуваме сигнала, и не се отдалечаваме от опасния човек. Така че трябва да алармира все по-силно! И По-силно!

И в кръвта започват да се отделят все повече опасни „хормони на стреса“. Възниква парализа на симпатиковата нервна система, както я нарича антропологът Стивънсън. В крайна сметка това може да крадено от наепознатоакраденое от непознато свърши зле.

Както в известния експеримент, когато овца и вълк били вързани съвсем близо, но на безопасно разстояние един от друг. В крайна сметка бедната овца умряла от разрив на сърцето, въпреки че вълкът не я наранил. Само я гледал, гледал …

Така е устроен и човекът. Ако той постоянно крадено от непознатоакрадейно от непознатто е принуден да бъде близо до този, когото подсъзнанието разпознава като опасен обект, първо му се влошава самочувствието, а след това се разболява. Дори ако този неприятен, „опасен” човек само е наблизо и само гледа.

Той си седи в съседния офиса, в същото купе е, идва му на гости като крадено от неепознатто крадено от непознато роднина …

Такова е „химията“ в организма, и нищо не може да се направи. А въжето, с което ни държи, са семейните връзки, например. Възпитание, учтивост, интелигентност, други страхове: Как мога да помоля шефа да ме прехвърли в друг офис? Или да се преместя на друго място? Или да не крадено от непознатоекраденор отр непознато каня лошата леля или зъл братовчед на празника?

Но алармата ще става все по-силна и по-силна. И  ние трябва да помним, че не сме крадено отс непознатоакрадено от непознйато овце. И не сме свързани буквално. Единственият начин е да се отдалечим  на безопасна дистанция. Няма друг начин.

Ан Кириян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

 

С този мистичен ритуал за подсъзнанието ще получите отговори на всички въпроси!

    крадено от непознато крадено от нреепознато „Вашето подсъзнание работи постоянно, когато сте будни и когато спите“ (Наполеон Хил). Подсъзнанието никога не се изключва, тъй като то контролира сърцебиене, кръвообращение и храносмилане. То контролира всички жизненоважни… Continue reading „С този мистичен ритуал за подсъзнанието ще получите отговори на всички въпроси!“

© 2019 energetika-bg.com All крадено от непознатаоткрадено от непознатсо rights reserved!

крадено от непознато кцрсадено от непознато