Черно море може да се окаже изкуствен водоем (видео)

Не искам да популяризирам още една псевдонаучна теория заедно с, да речем, плоската Земя, но фактите са упорито нещо, а те, макар и косвено, доказват, че Черно море е изкуствена кариера за някакъв вид полезни изкопаеми, която по-късно просто е запълнена с вода.

Тази хипотеза съществува от дълго време и не е по-абсурдна от хипотезата за плоската Земя, по-скоро е по-реалистична. Вижте снимките, които показват дъното на Черно море и обикновена съвременна кариера. Дали си приличат? ..

Има и напълно научна хипотеза, че Гранд  Каньон в САЩ също е кариерна разработка. Ако се вгледате в тази мащабна разработка, то Черно море вече не изглежда чак толкова фантастично в ролята на такава кариера.

Между другото, в Крим има не по-малко впечатляващи по мащаб кариерни разработки (видеото по-долу), отново озадачаващи учените: що за високо развита цивилизация е оставила своите следи тук?

Кой, кога и какво е добивал тук, ние, очевидно, няма да узнаем никога. Но такава смела теория предполага алтернативен поглед върху историята на нашата планета. И ако вземем предвид, че историята, която все още използваме, е съшита с бели конци (написана и пренаписвана в името на онези, които владеят света), тогава, разбира се, подобни теории, дори най-фантастичните, изглеждат съвсем реални. Или да кажем така: не по-малко достоверни от нашата „истинска история“.

Виктория Прайм

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!

Учени  от Харвардския университет изказаха предположение, че мистериозният обект с форма на пура, който навлезе изнендващо миналата година в Слънчевата система, може да  е извънземен космически кораб, изпратен за да… Continue reading „Учени от Харвард: Астероидът Oumuamua e космически кораб, изпратен от извънземна цивилизация!“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *