Конспирации: Радиосигнал от бъдещето прекъсна ефирно предаване на британска радиостанция! (видео)

В множество сайтове, посветени на необясними и свръхестествени явления, в момента се разпространява интригуващ запис. Твърди се, че персоналът на малка британска радиостанция се сблъсква със загадъчно радиопредаване, чийто произход не може да се обясни рационално.

Според тези медийни труженици, на 6 декември миналата година те, както обикновено, водели вечерното си радиошоу, когато изведнъж се случило нещо невероятно. Водещият весело си говорел със слушателите по телефона, когато живото предаване внезапно било прекъснато от силни смущения. Скоро през тях се чул глас.

Човекът информирал някого за някакви координати и говорил за „пустинен пейзаж“. Вероятно този човек бил военен. Водещият се обърнал към него и той, за голяма изненада, отговорил. Предполагаемият военен отказал да разкрие самоличността си, позовавайки се на някакъв „подземен устав“ (а какъв е този устав – никой не знае).

Разбира се, първоначално водещият сметнал това за шега. Междувременно мъжът от другия край на връзката, без да обръща внимание на нашия скептик, продължил да общува с някой от своите, като го информирал за „малка локална цивилизация“, разположена на изток от него. Тогава се случило нещо още по-странно.

В един момент военният започнал да описва ситуацията около себе си и казал, че небето над него изглежда почти същото, както през 5720 година. Той казал, че въздухът е станал разреден и много трудно се диша, което е особено лошо за здравето на децата.

Водещият помолил колегите си да решат проблемите, т.е. да отстранят тези „шегаджии“ от ефира, но „събеседникът от бъдещето“, от своя страна, внезапно поискал от британеца да спре да говори, докато преплитането на сигналите не се оправи.

Той заявил, че провежда важна разузнавателна мисия, а интерференцията на радиовълните скоро трябва да се прекрати. Тогава радиоводещият решил да попита дали човекът не изпраща сигнали, случайно, от или във Великобритания или, да речем,  Съединените щати.

-САЩ? Съжалявам, но се страхувам, че не знам за какво говорите – отговорил непознатият спокойно и отново се обърнал към него: – Разберете се, моля, с човека, който е на линия. Не знам с кого говоря и от кое време е … А, от 2018 година? Нищо чудно. Прекъснете ни възможно най-скоро.

След това връзката най-накрая прекъснала. Според водещия, който работи в радиото вече 10 години,  никога преди не се е сблъсквал с нещо подобно.

Той и колегите му обаче се опитват да не си спомнят често за случилото се, за да не бъдат осмивани и, най-важното, да не загубят работата си. Ето защо тази информация се разпространява без да се споменават имената и реалните данни на самата радиостанция.

Дали британските медийни работници случайно са уловили сигнал от далечното бъдеще? Не случайно много учени смятат, че ако пътуването във времето е възможно, то електромагнитните вълни, включително тези в радиодиапазона, всъщност могат да бъдат една от видовете енергия, които могат да се преместват в миналото и бъдещето.

Може би в 5720 г. човечеството наистина ще живее под земята? Освен това нашите потомци очевидно прекрасно разбират, че радиовълните понякога могат да пътуват във времето …

Както е твърдял впрочем и „лудият“ гений Никола Тесла…

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

 

Никола Тесла е пътувал във времето за да каже: „Мога едновременно да видя миналото, настоящето и бъдещето“ (видео)

Никола Тесла е бил обсебен от пътуването във времето. Той е работил над машина на  времето и според съобщенията от тогава, е постигнал успех, пише yournewswire.com. Той твърдял: „Мога да… Continue reading „Никола Тесла е пътувал във времето за да каже: „Мога едновременно да видя миналото, настоящето и бъдещето“ (видео)“

Мистерии: Двама пътешественици във времето записаха свои клипове едновременно (видео)

Появиха се два видеоклипа с разказите на поредните пътешественици във времето, които твърдят , че са дошли от бъдещето. Те и двамата  са мъже, а разказът на Alexander Smith, публикуван… Continue reading „Мистерии: Двама пътешественици във времето записаха свои клипове едновременно (видео)“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *